loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
xx
FORNØYDE: Thomas Fransrud i VVSkunnskap.no og Stefan Andersson i Norconsult er fornøyd med høstens deltagelse i kurset i brannsikkerhet.

Suksess gir ekstra kurs i brannsikkerhet

/ 2017-01-02 12:52:39

VVS-foreningens kurs i brannsikring av ventilasjonsanlegg er en suksess. Nå settes det opp to ekstra kurs i januar.

VVS-foreningen har gjennom høsten 2016 holdt kurs for prosjekterende og utførende innen brannsikring av ventilasjonsanlegg.

Kurset har tatt for seg generelle problemstillinger og praktiske endringer som følge av blant annet nye standarder. Kurset har satt fokus på optimal prosjektering, beregning og nye løsninger.

250 kursdeltakere

– Ut i fra tilbakemeldingene fra deltagerne kan vi konkludere med at kurset har vært en suksess, sier foredragsholder og kompetanseutvikler Thomas Fransrud i VVSkunnskap.no.

Brannkurs2 761GOD TILBAKEMELDING: Utdrag fra tilbakemelding fra siste gjennomførte kurs i Haugesund 16. november 2016

Rundt 250 har deltatt på kurset, fordelt på seks steder.

– Tilbakemeldingene har vært gjennomgående svært positive. Det er allikevel en del frustrasjon rundt temaet, og det vil som regel alltid være elementer som må falle på plass etter hvert som bransjen tilpasser seg nye løsninger. Det er også ulike interesser for salg av produkter for å skape god brannsikkerhet, og disse vil selvfølgelig kjempe for å fremme sine løsninger fremfor andres. Med de gjennomgående positive tilbakemeldingene vi har fått på dette kurset, har vi utvidet turneen med ytterligere to kurs i januar. Det er tydelig at tidligere deltagere har fått et godt utbytte av kurset, og vi ønsker å gi så mange som mulig informasjon og opplæring innen temaet, sier Fransrud.

Ålesund og Larvik

De to ekstrakursene er satt opp i Ålesund 19. januar og i Larvik 26. januar.

– Vi har ingen ytterligere planer for dette kurset i umiddelbar fremtid, men vil selvfølgelig vurdere dette fortløpende. Temaet er høyaktuelt og svært viktig for sikkerheten i bygg og samhandling mellom fagområdene. Vi vil helt sikkert komme tilbake med kurs innen brannsikkerhet, og tar gjerne imot forespørsler fra publikum, understreker Fransrud.

Her finner du mer informasjon om kommende kurs i regi av VVS-foreningen.

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskode


annonse
annonse
annonse
annonse