loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse

Sintef gjennomfører egen godkjenning for radonbrønner

Jan Erik Røine / 2015-08-17 12:47:50

Radonkompetanse AS er en av aktørene som har fått SINTEF-godkjenning.

Sintef gjennomfører egen godkjenning for radonbrønner med tilbehør, da dette ikke inngår i selve godkjenningen til membranene. Det er en omfattende og svært kostbar jobb å få brønnene godkjent, men våre kunder ønsker den høyeste kvalitet på sine produkter, og derfor har vi tatt denne kostnaden det er å få dette gjort. Dette styrker hele «pakken» vi leverer, sier salgssjef Espen Øvstebø.

Radonkompetanse AS i Sandnes har nå fått SINTEF-godkjenning for Rad S og Rad S 500, samt tilhørende radonlokk.

Egenutviklet og norskprodusert

De godkjente brønnene har Radonkompetanse AS selv utviklet. Rad S200 er et nytt tilskudd til den eksisterende brønnen Rad S 500, som har vært på markedet i flere år.

Rad S200 er en ny enkel brønn som dekker grunnflate inntil 200 kvadratmeter, og vil kunne brukes både på nybygg og på eksisterende hus for utventilering av husgrunner.

«Vi har investert dyrt i nye former og verktøy for å kunne produsere brønnene lokalt. Vi regner med å senke prisen i markedet for godkjente brønner med over 50 prosent, med disse nye godkjente produktene,» sier Espen Øvstebø i en pressemelding.

Har levert i flere år

Radonkompetanse AS, som har spesialisert seg på radonsikring av nybygg, har hatt en solid økning i omsetningen første halvår av 2015, og har styrket organisasjonen med ny salgssjef.

Den nye salgssjefen heter Espen Øvstebø. Han skal forsøke å videreutvikle forhandlernettet, samt prøve å styrke varemerket Rad X.

– Vi vil fortsette å investere i fremtidig vekst og satser videre på nye produkter, personellutvikling og andre strategiske vekstområder, sier Øvstebø.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee