loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse

Satser lokalt – vil hamle opp med de argeste konkurrentene

Jan Erik Røine / 2015-08-21 12:03:03

Lindab tilbyr nå firkantkanaler, lokalprodusert i Ålesund.

Det nærmer seg nå et år siden Lindab startet opp avdelingen i Ålesund, og vi har etter hvert fått et bra innpass i markedet i Møre og Romsdal. Målet er å være en totalleverandør til blikkenslagere og ventilasjonsentreprenører i fylket, sier Robin Kristiansen, ansvarlig for ventilasjon i Lindab Norge.

Derfro har Lindab lagt opp et relativt komplett lager med kanaler og deler, luftteknisk utstyr, verktøy og montasjemateriell, plater og coil, takrenner og andre produkter til tak.

HVORFOR TRENGER VI GOD VENTILASJON?

Nå også på rektangulært

– Flere av kundene våre har etterlyst at vi kan levere rektangulære kanaler og deler, gjerne lokalt produsert, for å hamle opp med de argeste konkurrentene, forteller Kristiansen.

– Dette vil gi kortere leveringstid og større fleksibilitet. Vi er derfor svært fornøyd med å ha fått i stand denne avtalen, tilføyer han.

  1. A. Helgesen AS har investert i en helt ny kanallinje for produksjon av kanaler og deler i Lindab-kvalitet. Dette betyr at kanalene produseres etter Lindabs spesifikasjoner, med hensyn til stivhet, tetthet og platetykkelse, alt for å kunne tilfredsstille forutsetningene for Lindabs typegodkjenning og tetthetsklasse C.

Kanalene produseres med trapeskorrugerte plater/coil, og med innvendig avstivning på større dimensjoner.

– Produksjonslinjen er allerede testet og kjørt, og de første ordrene har rullet ut både til Ålesund og Molde. Vi er derfor klare til å levere på kort varsel, forteller Arild Johansen, filialsjef for Lindab Ålesund.

– Vi ser frem til mange forespørsler og ordrer i tiden fremover, nå også på rektangulært! tilføyer han.

Kanalene produseres etter ordre etter bestillingshefte, men Lindab kan også produsere spesialløsninger ut fra tegninger, i forskjellige materialer, isolert, mantlet med mer.

  1. A. Helgesen AS produserer også mantling til sirkulære kanaler, rør, med mer, og har lang erfaring i alle typer tynnplateprodukter og i mange forskjellige materialer, skriver selskapet i en pressemelding.

STARTER KANALPRODUKSJON I SANDNES

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse