loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Vaillants nye varmepumper flexoTHERM og flexoCOMPACT.

Ny varmepumpe fra Vaillant

/ 2016-04-13 07:00:04

Den ny varmepumpen har innebygget energimåler som gir full uttelling på Enova-støtten.

Vaillants nye varmepumpe, flexoTHERM og flexoCOMPACT exclusive, har helt nye funksjoner og store forbedringer, informerer selskapet i en pressemelding.

– Det er en varmepumpe for alle typer anlegg og energikilder. Og med høyeste ErP-energimerke A++ og i system med multiMATIC 700 energimerke A+++ og høy COP og SCOP, er dette en meget effektiv varmepumpe med lavt energiforbruk, skriver de videre.

Funksjoner

Varmepumpen har innebygget energimåler, som gir full uttelling på Enova-støtten uten ekstra kostnader. Den nye multiMATIC 700 regulatoren gjør det enkelt å koble til og betjene varmepumpen.

I regulatorens display kan man lese av tilført energi, besparelse og tilskuddsenergi. Kombinerer man multiMATIC 700 med internettmodulen VR 900, kan man også betjene varmepumpen via en app. Varmepumpene har også mulighet for KNX-tilkobling.

flexoTHERM / flexoCOMPACT varmepumpenes høyeffektive scroll-kompressor med EVI-teknologi har 10 års garanti.

EVI-teknologi er som turbo for din varmepumpe og gir høyere ytelse ved lave kildetemperaturer og høyere varmtvannstemperatur.

Varmepumpene har innebygde lavenergi-sirkulasjonspumper på kald og varm side, vekselventil for varmtvannsprioritering og varmevekslere i rustfritt stål. De har også en innebygget el-kolbe på 9 kW, som kan reguleres og låses i fem effekt-trinn, og en innebygget elektronisk softstarter.

– flexoTHERM / flexo COMPACT varmepumpene er fleksible ved valg av energikilde. De kan utnytte berg, sjø og jord, men ved å kombinere varmepumpene med aroCOLLECT utedel eller fluoCOLLECT, kan de også utnytte luften eller grunnvannet. Man kan også enkelt bytte energikilde hvis det er ønskelig i ettertid, melder Vaillant.

Effekter

flexoTHERM er uten integrert varmtvannsbereder og den finnes i både 230 V og 400 V. 230 V leveres i størrelsene 5, 8 og 11 kW og 400 V i størrelsene 5, 8, 11, 15 og 19 kW. flexoCOMPACT har en innebygget varmtvannsbereder på 184 liter i rustfritt stål. Denne varmepumpen finnes i både 230 V og 400 V i størrelsene 5, 8 og 11 kW.

– flexoTHERM /flexoCOMPACT exclusive varmepumpene er merket med Green iQ-logoen. Med Green iQ setter Vaillant standarden med intelligent og miljøvennlig nytenkning. Det er visse krav et produkt må oppfylle for å bli forsynt med dette merket. Kravene er laveste energiforbruk, høyeste ErP-energimerke og en bærekraftig produktoppbygging, lover selskapet.

I tillegg skal produktene ha mulighet for online tilkobling og fjernbetjening via app samt energiovervåkning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse