loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Fra Venstre: Vidar Havellen, Einar Smidesang, Jens Christian Frydenlund, Gunnar Solem, Ole Andreas Valnes, Benny Simonsen, Kenneth Johansen Kløw. Frode Bergheim var ikke tilstede.

Her er det nye Novap-styret

Synnøve Prytz Berset / 2016-08-25 15:40:07

Før sommeren ble nytt styre i Norsk Varmepumpeforening (NOVAP) valgt for 2016/2017. Nye navn i styret er Kenneth Johansen Kløw i EPTEC Energi AS og Frode Bergheim i Danfoss Heating Solutions.

– Vi er svært fornøyd med at Kenneth og Frode har takket ja til å bli med i styret, sier gjenvalgt styreleder Gunnar Solem i en pressemelding.

– Vi vil også takke Thore Sydtangen og Svein Torgersen som nå trer ut av styret, hvor de har vært svært viktige bidragsytere.

Økt aktivitetsnivå

NOVAP representerer hele verdikjeden som jobber med varmepumper. Gjennom EPTECs deltakelse i styret vil deres arbeid med større varmepumpesystemer styrkes.

– NOVAP har økt aktivitetsnivået betraktelig de siste årene, og vi skal fortsette å jobbe iherdig for å styrke varmepumpemarkedet i Norge, påpeker Solem.

Politisk innflytelse

– For å oppnå politisk innflytelse må vi være løsningsorienterte og troverdige. Vi vil fortsette vårt langsiktige arbeid for å oppnå gode rammebetingelser for varmepumpeløsninger, om det gjelder nybygg, rehabiliteringer eller utfasing av fossil oljefyring, sier daglig leder Rolf Iver Mytting Hagemoen.

– Utover det politiske arbeidet vil vi fortsette med å løfte kompetansenivået i bransjen. For at markedet skal vokse er det viktig at hele bransjen leverer løsninger av høy kvalitet. Dette fordrer gode kundeopplevelser, god prosjektering, gode installasjoner og riktig innregulering av anlegg.

NOVAP vil også jobbe målrettet med kommunikasjon for å løfte fram gode eksempler og referanseprosjekter. Det finnes en rekke gode historier der ute som fortjener mer oppmerksomhet.

 Styret i Novap 2016/2017:

Gunnar Solem (ABK AS) – styreleder

Ole Andreas Valnes (Brødrene Dahl AS) – nestleder

Einar Smidesang (Mitsubishi Electric Europe B.V. Norwegian Branch) – styremedlem

Vidar Havellen (Norconsult AS) – styremedlem

Benny Simonsen (Vaillant Group Norge AS) – styremedlem

Kenneth Johansen Kløw (EPTEC Energi AS) – styremedlem)

Jens Christian Frydenlund (Ingeniørfirmaet Theodor Qviller AS) – vara

Frode Bergheim (Danfoss Heating Solutions) – vara

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee