loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
ENOVA-TV: Programleder Per-Henrik Stenstrøm og kommunikasjonssjef Eiliv Flakne er som i fjor på plass med tv-sendinger også i pausene.

Se Enovakonferansen direkte

/ 2018-01-29 14:26:52

Enovakonferansen kan du følge direkte på nett-tv også på dag 2 i Trondheim.

Grønn omstilling er en hovedprioritet i den ferske regjeringserklæringen. Hva innebærer det, og hvilke valg står norsk næringsliv overfor på veien mot lavutslippssamfunnet?

LES MER: Her er programmet for Enovakonferansen 2018

Sjuende utgave

Den sjuende utgaven av Enovakonferansen som går av stabelen i Trondheim 30.–31. januar samler spydspissene og lokomotivene som skal lede an i denne omstillingen.

Konferansen samler 800 deltakere og har vært fulltegnet lenge.

– Vi ønsker at konferansen skal nå ut til så mange som mulig og streamer begge dagene. Innleggene blir også lagt ut på vår YouTube-kanal i etterkant, sier kommunikasjonssjef Eiliv Flakne i enova.no.

Sender fra eget studio

Hele dag 1 med unntak av innlegget fra Magnus Lindquist streames live. I pausene på dag 1 vil det bli sendinger fra Enovas eget tv-studio med gjester og aktualiteter.

På dag 2 kan tv-seerne som deltakerne veksle mellom tre parallelle sesjoner. Dagen starter med hele fem parallelle sesjoner og de to sesjonene: Enova møter markedet: Energisystem og Forbrukerfleksibilitet og forretningsmuligheter vil derfor ikke gå live, men blir lagt ut i Enovas YouTube-kanal så fort som mulig.

Sendingen starter 09.30 tirsdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonsee