annonse

NORSK VVS er Norges ledende fagblad for bransjefolk og beslutningstakere innen varme-, ventilasjons- og sanitærteknikk. Fagbladet på nett og papir gir deg produktnyheter, trender, firmanytt og faglige nyvinninger. NORSK VVS distribueres til VVS-rådgivere, ventilasjons-entrepenører, bygge- og prosjektledere, større byggherrer og VVS-bransjen forøvrig.  NORSK VVS er eid av og medlemsblad for Norsk Energi- og Miljøteknisk Forening.

Distribusjon

Norsk VVS distribueres til medlemmer av Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening, ventilasjonsentreprenører, VVS-rådgivere, bygge- og prosjektledere, driftspersonell, kobber- og blikkenslagere, rørleggerentreprenører, kuldeentreprenører, grossister, større byggherrer, eiendomsforvaltere, arkitekter, tekniske avdelinger i kommuner, fylke, stat, e-verk, forsknings- og utdanningsinstitusjoner.

Magasinet har et opplag på 5000.

Hvem leverer hva – Bransjens egen leverandørguide

Som leverandør har du en egen side med all kontaktinformasjon, firmalogo, god plass til salgsfremmende informasjon og kartreferanse. Her er du ALLTID tilstede enten en potensiell kunde søker etter riktig leverandør på nett eller i sitt eget fagblad. Benytt deg av muligheten for å supplere med Messedeltagelse, Pdf-info (kursinfo/pressemelding/katalog/ brosjyremateriell), Facebook, Twitter, Video/YouTube, samarbeidspartnere etc. I alle papirutgaver trykkes firmanavn, tlf. nr og link til hjemmeside. Magasinet har et opplag på 5000.

Kontakt Oss
Anita Lindberg
Telefon: 97 17 70 68
Kontakt Oss
Jan Erik Røine
Telefon: 92 62 32 98