loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
VINNERNE FRA NARVIK: Adm. dir. I Bygg Reis Deg, Gunnar Glavin Nybø (til venstre), daglig leder i Heatwork, Reidar J. Schille, markedsansvarlig i Heatwork, Kristin Markussen, og direktør for Customer Operations i Innovasjon Norge, Kristin Malonæs.
VINNERNE FRA NARVIK: Adm. dir. I Bygg Reis Deg, Gunnar Glavin Nybø (til venstre), daglig leder i Heatwork, Reidar J. Schille, markedsansvarlig i Heatwork, Kristin Markussen, og direktør for Customer Operations i Innovasjon Norge, Kristin Malonæs.

Innovasjonsprisen til Heatwork

/ 2017-10-18 20:35:04

Heatwork fra Narvik er tildelt Byggenæringens Innovasjonspris for produktet CliWi, en unik væskebåren vekslerteknologi.

– Først og fremst tusen, tusen takk til juryen. Tusen takk for at dere satser på oss. Hilser til Heatwork gjengen hjemme i Narvik , sier en beveget markedsansvarlig, Kristin Markussen, som mottok prisen under Bygg Reis Deg onsdag.

Heatwork omsatte for 57,2 millioner kroner i 2016 og fikk et driftsoverskudd på 4,0 millioner kroner. Selskapet er familieeid, markedsansvarlig Kristin Markussen eier selv indirekte 49 prosent av selskapet.

Åtte finalister

Det er et mangfold av innovative, norske produkter og løsninger i byggenæringen, og Bygg Reis Deg mottok mange søknader i første runde. I september presenterte de åtte finalistene seg for juryen. Det var stor bredde i kandidatenes løsninger, men felles for alle er at det er innovative produkter og løsninger i sitt fagområde som alle bidrar til utvikling av norsk byggenæring.

Byggenæringens Innovasjonspris deles ut for fjerde gang og juryen har i år vært ledet av Kristin Malonæs, direktør for Customer Operations i Innovasjon Norge. Hun har hatt med seg ekspedisjonssjef i Kommunal- og moderniseringsdepartementet, Ann Ingeborg Hjetland, administrerende direktør i Byggenæringens Landsforening, Jon Sandnes, og styreleder Virke Byggevarehandel, Knut Strand Jacobsen i juryen.

Grønnere og smartere

Med tøff konkurranse fra åtte av de mest innovative produktene og løsningene i norsk byggenæring, gikk Heatwork og produktet CliWi av med seieren og kunne stolt løfte trofeet.

– Byggenæringens Innovasjonspris 2017 gikk til en aktør som har jobbet innovativt for å møte morgendagens krav til en grønnere og smartere byggenæring. Vinneren har utviklet en unik kompetanse innen sitt fagfelt og har muligheter for bred anvendelse i flere bruksområder. De representerer mangfoldet i norsk byggenæring og fremstår som en god representant for norsk kvalitet og design. Vinnerens produkt bidrar til en fossil- og utslippsfri byggeplass med betydelig økonomiske og miljømessige gevinster, begrunnet juryleder Kristin Malonæs.

Heatwork har gjennom utvikling og produksjon i Narvik utviklet produktet CliWi. Produktet bidrar til en fossil- og utslippsfri byggeplass med det nyeste innen væskebåren varme. Produktserien CliWi er utviklet med en helt ny teknologi som gir brukerne stor effekt og god fleksibilitet. Heatwork er en norsk produsent, med genuint fokus på kvalitet, ytelse og design. Bygg Reis Deg sammen med juryen gratulerer bedriften som vinner av Byggenæringens Innovasjonspris 2017.

Det nytter å satse

– Denne prisen er en tilbakemelding på den jobben vi har gjort, med fokus på bærekraft og effektivisering. Det beviser at det gjør en forskjell om man velger å gå en annen vei, at det går å satse. Ikke la deg stoppe av folk som sier det ikke er mulig. Ha visjoner og tør, sier Reidar J. Schille, daglig leder i Heatwork.

Fakta om CliWi

CliWi muliggjør en ekstremt effektiv varmeveksling, som også er fossil og/eller utslippsfri.

Produktet leverer ren og jevnt fordeling av varme/tørk uten brente partikler, avgasser, lukt, fukt og et HMS-vennlig brukersnitt for alle entreprenører innen bygg og anlegg. CliWi er enkel og smidig, med forbedrede brukerfordeler som vekt og kapasitet sammenlignet med tilsvarende løsninger. CliWi er ikke bare en midlertidig varmeløsning, ved for eksempel oppføring av bygg, men kan også tilkobles som en permanent løsning i haller, produksjonslokaler, anlegg og annet.

Teknologien har allerede blitt adoptert av bygg-og anleggsbransjen, fjernvarme og skadedyrindustrien. Gjennom forbedret miljø og lavere kostnader vil brukerne kunne skaffe seg store fordeler, og tilpasse seg de nye miljøkravene gjennom kort omstilling og bidra til fremtidens utslippsfrie byggeplasser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee