loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Sjefforsker Mads Mysen fra Sintef Byggforsk er kursholder når Sintef og VVS-Foreningen arrangerer todagers kurs om Total Concept 12. og 13. mai (Foto: Bjørn Grønlien)

Slik får du 50 % lavere energibruk

Synnøve Prytz Berset / 2016-04-27 06:59:49

Hør sjefforsker i Sintef Byggforsk, Mads Mysen, fortelle om kurset Total Concept, en lønnsom metode for deg som energieffektiviserer yrkesbygg.

I samarbeid med VVS-foreningen arrangerer SINTEF Byggforsk nå to-dagers kurset Total Concept. Total Concept er en metode som kan vise at helhetlig ambisiøs energioppgradering av eksisterende næringsbygg kan være lønnsomt.

Total Concept er støttet av EU-programmet: EU’s Intelligent Energy-Europe som er en videreføring av svenske Belok, en samarbeidsgruppe bestående av den svenske energimyndigheten og 18 av de største yrkesbygningseierne i Sverige.

– Total Concept er for deg som energieffektiviserer yrkesbygninger. Det er et EU-finansiert prosjekt som tar utgangspunkt i det svenske verktøyet Belok, som har blitt brukt i flere hundre svenske bygg og resultert en redusert energibruk på over 50 prosent, og det er lønnsomt, sier Mads Mysen, sjefforsker i Sintef Byggforsk.

For påmelding og mer informasjon klikk her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskode


annonse
annonse
annonse
annonse