loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse

Nytt berøringspanel for smartere energibruk

Jan Erik Røine / 2015-08-21 12:26:05

Med Panasonics oppgraderte CZ-RTC3 berøringspanel skal de energibevisste få en smartere styring av ventilasjon og alltid oppdaterte tall for energiforbruket.

Panasonics enhet for kjølings- og oppvarmingsløsninger har oppgradert ett av sine styringssystem for ventilasjons- og luftkondisjoneringsløsninger.

«De som ønsker å bedre styre og redusere sitt energiforbruk, kan fra et tre tommers berøringspanel enkelt styre avanserte funksjoner som automatisk innstillinger for hvilken funksjon som brukes når, viftehastighet og få sanntids- og historisk oversikt over alle måltall. Dette på inntil åtte innendørs enheter,» skriver selskapet i en pressemelding.

Alt fra kontorlokaler til større hjem

Løsningen er kompatibel med Panasonics PACi Elite Systems, som passer i større hjem, kontorlokaler, hotell, treningssentre, restauranter og butikker, og i datarom.

Panelet er utformet slik at det er diskret, og har et design som er stilrent og elegant. Skjermen er utformet med tanke på at man skal få så mye informasjon som mulig inn på en liten og leservennlig flate.

Panelet er foreløpig tilgjengelig på engelsk, spansk, fransk, italiensk og tysk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse