loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
BREEAM: De 250 leilighetene på Storo i Oslo skal Breeam-sertifiseres.
BREEAM: De 250 leilighetene på Storo i Oslo skal Breeam-sertifiseres.

Veidekke bygger miljøboliger på Storo

/ 2018-07-05 10:54:48

Veidekke starter byggingen av Nyegaardskvartalet på Storo i Oslo. De 250 leilighetene skal Breeam-sertifiseres. Totalentreprisen er verdt snaue 600 millioner.

Veidekke skal bygge tre blokker på fem til ti etasjer med totalt 250 leiligheter, næringslokaler på bakkeplan og parkeringskjeller.

Dette vil bli Veidekkes største heleide boligprosjekt på mange år.

Største Breeam-prosjekt

Nyegaardskvartalet vil bli Norges største miljøsertifiserte BREEAM-prosjekt for boliger, og det blir også en av landets første og største fossilfrie byggeprosjekter.

Veidekke kjøpte tomten for nesten fire år siden og har siden utviklet prosjektet, revet gamle næringsbygg og skal oppføre de nye byggene.

Nær byen og marka

– Ved å ta en tydelig miljøposisjon har vi fått svært god respons fra markedet. Til tross for at boligkjøperne har vært selektive har prosjektet fått en svært god respons. Vi har allerede solgt 60 prosent av leilighetene i første byggetrinn og er klare for å legge ut trinn to og tre for salg til høsten, sier administrerende direktør Øyvind Moen i Veidekke Eiendom.

Prosjektet ligger i Nydalen/Storo, med alle servicetilbud i umiddelbar nærhet og med kort vei til byen og marka. Leilighetene er av vidt forskjellig størrelse og utforming. Her finner du alt fra små, men likevel romslige leiligheter i 1. etasje med hele 3,6 meter under taket til de store, gjennomgående boligene lenger opp i etasjene.

Innflytting 2020/2021

Byggestart blir etter sommerferien, og boligene skal stå klare til innflytting rundt årsskiftet 2020/2021.

Se video av riving og klargjøring av tomten her:

Boliger for en milliard

Veidekke solgte 215 boliger i andre kvartal 2018. Totalt har Veidekke solgt boliger for en milliard kroner i andre kvartal 2018. Antallet boliger i produksjon er 2.708.

Aktiviteten er stabil sammenlignet med de siste kvartalene i både Norge og Sverige. Antallet boliger i produksjon går ned sammenlignet med andre kvartal 2017 og er på 2.708 boliger, mot 3.564 for ett år siden.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonsee