loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
GOD SOMMER! VVS-blogger Pawel Økland skal bruke sommeren hos Sweco.
GOD SOMMER! VVS-blogger Pawel Økland skal bruke sommeren hos Sweco.

Sommerjobber hos Sweco

Pawel Økland / 2017-07-04 10:09:01

Denne sommeren skal VVS-blogger Pawel Økland jobbe for Swecos VVS-avdeling på Vækerø. Der skal han dele tiden mellom oppgaver på VVS-avdelingen og et sommerprosjekt.

Jeg føler meg ekstremt privilegert og ser frem mot alle utfordringer som dukker opp gjennom sommeren. Fordelingen av arbeidsoppgavene er 50 prosent sommerprosjekt og 50 prosent arbeidsoppgaver i VVS-avdelingen.

Kjeller 2023

Sommerprosjektet består av 11 masterstudenter og meg som sammen skal utarbeide en konseptstudie for Kjeller og er et samarbeidsprosjekt mellom Sweco og Aspelin Ramm.

Forsvaret forlater Kjeller i 2023 og område på 1100 mål hvor vi har som oppgave å foreslå hvordan en ny urban bydel kan utvikles.

Det er spennende å bli satt sammen med andre studenter med ulik bakgrunn og sparre med ideer. Gjør til at man får innsyn i andre fagfelt en sitt eget noe man må ta stilling til et så omfattende prosjekt.

Vi har delt oss opp i ulike grupper i forhold til kompetanse og jobber videre tverrfaglig i gruppemøter. For meg blir det sammen med tre andre studenter å komme frem med forslag til energi og miljøtekniske løsninger og videre skal jeg hjelpe til med visualisering av konseptet og BIM-støtte i prosjektets gang.

Gjennom sommeren har dere alle muligheten til å følge prosjektets gang på nettsiden www.kjeller2023.no!

Får bruke erfaringene

I VVS-avdelingen har jeg gradvis fått mer og mer arbeidsoppgaver. Det er kanon å benytte den erfaringen man har fått gjennom studiet så langt til praktisk arbeid, særlig når du ser det er noe som skal bli en realitet.

De arbeidsoppgavene jeg har blitt tildelt er innen prosjektering. Her har BIM-kunnskapen samt modelleringsferdighetene vært et godt verktøy som gir meg tilfredstillelsen av å være effektiv i arbeidsoppgavene jeg blir tildelt.

Man har i forkant en spenning i forhold til hva man blir tildelt og hvordan man kommer til å møte arbeidsoppgavene. Videre har man også forventninger til arbeidsgiver om utfordringer og et godt løp.

Her synes jeg Sweco har gjort en kjempejobb.  Jeg har fått utfordrende oppgaver, god faglig støtte fra ekstremt dyktige folk når jeg lurer på noe. Jeg er glad for at jeg klarer å møte de forventinger som selskapet stiller til meg.

Sommeren kommer til å fly forbi!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OM Pawel Økland

Hei! Jeg heter Pawel Økland, er 33 år og kommer fra Bømlo i Hordaland.

Studerer Energi & Miljø i Bygg ved Høgskolen i Oslo Akerhus og BIM ved NTNU Gjøvik.

Jeg blogger om studieforløpet, livet som student og relevante hendelser i forhold til studiespesialiseringene.

Forutenom emnene jeg tar i studiene interesserer jeg meg for blant annet downhill-sykling, musikk og data.

MER FRA Pawel Økland
annonse
annonse