loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse

Podcast-tips for store og små

Pawel Økland / 2016-04-13 07:39:57

Blogg: Podcasts innenfor relevante emner er en herlig ting.

Under studieforløpet så langt har jeg ofte tenkt på hvordan jeg kan benytte tiden mest mulig effektivt når det kommer til input som kan bedre min forståelse for faget og arbeidslivet. Samtidig er det viktig at denne inputen kommer i varierte former slik at det funker som en langsiktig løsning.

Jeg har funnet noen metoder som fungerer godt for meg så langt og som jeg ønsker å dele her. Dette er fordi jeg tror at denne tilnærmingen fungerer både for oss studenter og dere som allerede er ute i bransjen.

Podcasts

Podcasts innenfor relevante emner er en herlig ting. Som et auditivt kurs til tider. Det geniale med dette er at man kan laste ned hver podcast og spille den av når man selv føler for det. Her er tre podcast som jeg foretrekker. Alle er på engelsk ettersom jeg ikke har funnet noen på norsk. (Et hint til at noen i Norge kan starte med noe lignende).

The Engineering Career Coach

Denne podcasten gir en rekke tips til hva du kan gjøre for å utvikle deg som ingeniør. Alt fra kommunikasjon med team og kunder, presentasjonsevne, utvikling av slagferdigheter, tips fra veteraner i bransjen og mye mer.

Klikk her for å gå til podcasten

The Energy Gang

Denne podcasten retter fokuset mot teknologiske, politiske og markedskrefter som driver aspekter ved energi og miljø.

Klikk her for å gå til podcasten

HVAC 360

Dette er den relevante podcasten for VVS-faget. Den fokuserer på de tekniske løsningene gjennom hele levetiden til bygget. Dette gjelder i design, byggefase, prosjektering og vedlikehold. Podcasten holder deg også oppdatert om nyheter og produkter som påvirker livene våre i en hyppig utvikling.

Klikk her for å gå til podcasten

Hvordan laste ned?

Nedenfor er et bilde som viser hvordan du kan laste ned lydfilene til Energy Gang og Engineering Career Coach da disse to ikke er helt intuitive. Last ned filene og legg inn på telefonen din så kan du spille av på vei fra eller til jobb, skole osv.

Pawelblogg_tips_lastned

Kurs og seminarer

Kurs og seminarer har fungert veldig bra for meg. Dette er en fin variasjon fra skolebenken/arbeidsplass som gir mye faglig input. Samtidig er det en flott fora der man kan komme i kontakt med andre som utøver profesjonen man spesialiserer seg i.

Arrangementer jeg anbefaler;

BIMfagseminaret

VVS foreningen – Arrangementer

Varmepumpekonferansen

Energiseminaret i Ås

Håper at noen av disse tipsene kommer til nytte for dere. Det har de i hvert fall gjort for meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OM Pawel Økland

Hei! Jeg heter Pawel Økland, er 33 år og kommer fra Bømlo i Hordaland.

Studerer Energi & Miljø i Bygg ved Høgskolen i Oslo Akerhus og BIM ved NTNU Gjøvik.

Jeg blogger om studieforløpet, livet som student og relevante hendelser i forhold til studiespesialiseringene.

Forutenom emnene jeg tar i studiene interesserer jeg meg for blant annet downhill-sykling, musikk og data.

MER FRA Pawel Økland
annonse
annonse
annonse
annonse