loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
FORNØYD: Ingunn Kristiansen, marketing communications manager i Schneider Electric Norge.
FORNØYD: Ingunn Kristiansen, marketing communications manager i Schneider Electric Norge.

Stor interesse for nettkurs

/ 2017-08-22 11:48:58

Schneider Electric Energy University melder om stor interesse for nettkurs i energieffektivisering: Tre ganger så mange deltar i Norge i forhold til Sverige og Danmark.

Schneider Electric sine gratis nettkurs innen energi- og datasenterhåndtering har 126 nyregistrerte deltakere i Norge i de første syv månedene av 2017. Det er nesten tre ganger så mange som i Sverige og Danmark.

Norge best i flere år

– Dette bekrefter en trend som var tydelig allerede i 2014, da vi lanserte Energy University i Norge. Da registrerte Norge Nordens største antall påmeldinger: totalt 314 på ett år. Tendensen har holdt seg stabil og uendret også i de senere årene, sier Ingunn Kristiansen, marketing communication manager i Schneider Electric Norge.

De mest populære kursene er «Energieffektivisering – grunnkurs», «Aktiv energieffektivisering ved hjelp av motorstyring» og «Byggstyring I: Innføring i styring av bygg».

Profesjonell sertifisering

Et av de nye kursene i regi av Schneider Electric Energy University er Professional Energy Manager sertifiseringen (PEM). PEM er et eksklusivt program som er utviklet i samarbeid med Institute of Energy Professionals (IEP) og har eksistert i 35 år, men takket være partneravtalen mellom Schneider Electric og IEP kan kursene nå tas gratis over nettet og er lett tilgjengelige for alle energiinteresserte i hele verden.

– Ifølge analysen «World Energy Outlook» gjennomført av IEA (International Energy Agency) forblir to tredeler av det økonomiske potensialet til energieffektivisering ubenyttet. Kompetanseheving gjennom kurs på Energy University kan bidra til å snu dette, forteller Ingunn Kristiansen.

Energieffektivisering populært også hos betalende kunder

–  Kundene forstår at våre kurs er en investering i økt kompetanse. Både tilbakemeldingene vi mottar under opplæringsøktene og de utfylte evalueringsskjemaene vi får etter kursene, viser at deltakerne er veldig fornøyde, sier Schneider College-ansvarlig Tommy Aksnes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskode


annonse
annonse