loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Med internettbasert opplæring får CAD- og BIM-brukere enkel tilgang til avansert opplæring, uansett tid og sted.

Lær CAD og BIM med nettkurs

/ 2016-02-12 14:41:05

Nå kan ingeniøren og arkitekten lære seg CAD- og BIM-programvare på nett.

Sertifisering i CAD- og BIM-programvare er viktig for de som ønsker å tilegne seg arbeidsformer som er smartere, raskere og bedre, skriver NTI CADcenter i en pressemelding.

Tidligere har kurs innen sertifisering i CAD- og BIM-programvare har tidligere kun vært tilbudt som klasseromsopplegg over to til fem dager.

Sparer tid

Med NTI CADcenters nye kurstjeneste kan ingeniører, arkitekter, konstruktører, tegnere og designere tilegne seg ny kunnskap på egne premisser. Dette ved at instruktøren flyttes ut til nettleseren.

– I klasserom kan man jobbe i grupper og instruktøren kan ta pedagogisk riktig tilnærming på både gruppe- og individnivå. Ulempen er at man må sette av inntil en uke og reise til et sentralt sted, noe som kan være dyrt og tidkrevende, sier Halvor Jensen som er administrerende direktør i NTI CADcenter.

Tilpasset opplæring

Ifølge NTI CADcenter tilbyr deres nye opplæringstjeneste det beste fra klasserommet, men på en enklere og mer pragmatisk måte.

– I en tid der endring og effektivisering er normen, ønsker også fagekspertene å tilegne seg sertifisert kunnskap i en form bedre tilpasset hektiske hverdager.

Med internettbasert opplæring blir CAD- og BIM-brukere uavhengige av tid og sted. Dermed kan bygge-, design-, utviklings- og konstruksjonsprosesser leveres raskere, bedre og mer detaljert. Dette er særlig viktig nå som digitale modeller blir mer utbredt og påkrevd.

– I et arbeidsliv med flere krav til livslang læring og kontinuerlig kompetansepåfyll er det viktig at vi tilbyr opplæring i formen fagekspertene selv foretrekker. Noen vil fortsatt foretrekke fysiske klasserom, mens andre tilpasser opplæringen på en måte som passer både private og jobbmessige tidsklemmer, sier Jensen.

Et supplement

I den nettbaserte tjenesten kan grupper jobbe i team og samhandle seg imellom – eller direkte med instruktøren. Tilbudet er et supplement til tradisjonelle opplegg, og NTI CADcenter tror at særlig yngre arbeidstagere og mange i distriktene vil oppleve dette som et attraktivt tilbud. Alle kurs er modulbaserte, så man kan enkelt bygge på med ny kunnskap.

– Sertifiseringer på CAD og BIM er særlig viktig for raskere omstillinger og for å skape flere interessante karrieremuligheter for norske fageksperter. Vi tror at sertifiseringer via kurs blir stadig viktigere å ha på CV-en og når anbud skal besvares.

Interessert i CAD og BIM programvarer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee