loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Blir pensjonist: Egil Lindahl går av med pensjon etter 28 år i trox Aurnor. – En fantastisk prestasjon, sier administrerende direktør Peter Sønderskov om innsatsen til sin trofaste humørspreder. Foto: Jan Erik Røine.

Trox-veteran takker av

Jan Erik Røine / 2016-01-07 18:51:19

– Det har vært en helt fantastisk tid, sier Egil Lindahl.

Noen dager før julefreden senket seg over Trox Auranors fabrikk i Brandbu på Hadeland, hadde Egil Lindahl (65) sin aller siste arbeidsdag etter 28 år i bedriften.

– Da jeg begynte her jobbet jeg i en trebrakke, minnes Egil Lindahl som fikk gleden av å være med da fabrikken sto ferdig i 1987. Lindahl har hatt mange ulike arbeidsoppgaver i sin tid hos Trox Auranor. Han har hatt ansvar for opplæring og HMS, vært produksjonssjef, arbeidsleder og humørspreder.

– Det har vært en helt fantastisk tid. Jeg har opplevd så mye og hatt en fantastisk arbeidsplass. I løpet av tiden min her så har jeg vært borte fra jobb i til sammen en uke. Jeg har vært kjempeheldig, mener han selv.

Den spreke 65-åringen har alltid vært aktiv innen idrett og nå ser han frem til å bruke mer tid på å følge opp de unge idrettstalentene på Hadeland.

– Hadde ikke klart det samme

Administrerende direktør Peter Sønderskov tar et godt tak rundt den avtroppende veteranen. Han syns det er vanskelig å beskrive den innsatsen som Lindahl har lagt ned i bedriften.

– Hva skal man si. Jeg hadde ikke klart det samme. Bare det å være så mange år i samme bedrift er en prestasjon i seg selv. Det er det virkelig. Gjennom så mange år vil det alltid være svingninger, gode og dårlige tider. Mange velger å gi seg i motgang. Andre står igjen. Det står det respekt av, roser Sønderskov.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee