loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Lang fartstid: Jon-Viking Thunes kom til Sweco i 2008 i forbindelse med oppkjøpet av Opticonsult.De siste årene har Jon-Viking hatt rollen som bærekraftsjef. Foto: Sweco.

Thunes blir divisjonsdirektør i Sweco

Jan Erik Røine / 2016-06-02 14:19:50

Jon-Viking Thunes ansettes som direktør for divisjon Energi i Sweco.

Jon-Viking Thunes har fungert i stillingen siden 1. desember 2015. Men nå tar han over jobben permanent.- Jeg er glad for å få en så solid spiller med på laget vårt. Jon-Viking har lang fartstid i vår bransje, og har erfaring fra en rekke roller både som leder og fagekspert. Han har også bidratt til synliggjøring av Sweco gjennom engasjement i eksterne fagfora i en årrekke. Han bringer med seg erfaring, kompetanse og ikke minst et humør og en innstilling som organisasjonen vil nyte godt av, sier administrerende direktør Grete Aspelund til Swecos nettsider.

Thunes kom til Sweco i 2008 i forbindelse med oppkjøpet av Opticonsult. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU i 1985, har 25 års erfaring som rådgiver innenfor VVS-faget og har jobbet som forsker ved SINTEF. De siste årene har Jon-Viking hatt rollen som bærekraftsjef.

Ett svar til “Thunes blir divisjonsdirektør i Sweco”

  1. Eiliv Sandberg sier:

    Jeg vil gratulere Jon-Viking med ansettelsen. Han har vist helt tilbake til ENØK tiden på 1980- og 1990 tallet at han klarer brasene! Eiliv Sandberg, tidligere Enøk ekspert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse