loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Stefan Jakab blir ny generalsekretær i Energi- och Miljötekniska Föreningen.

Fra telekombransjen til VVS-foreningen

Jan Erik Røine / 2016-03-15 08:48:57

Henter ny generalsekretær fra telekombransjen.

Stefan Jakab blir ny generalsekretær i Energi- och Miljötekniska Föreningen.

Jakab, som er utdannet gammel sivilingeniør i maskinteknikk og industriell ledelse, skal lede både foreningen og forlaget EMTF som utgir bladene Energi & Miljö og Energimagasinet.

51 år gamle Jakab har jobbet i telekommunikasjonsbransjen i nærmere 20 år, blant annet som leder for salg på ulike stillinger i TeliaSonera. Nå nylig kommer han fra teleselskapet Telavox.

– Jeg vil ta med meg det jeg kan og bringe det inn i en for meg ny bransje, og så får jeg også lære noe nytt, sier Stefan Jakab.

– Jeg vil forsikre meg om at foreningen er relevant for medlemmene, det er de som er våre kunder, våre oppdragsgivere. Vi må derfor fokusere på å øke medlemsfordelene. Den andre er å øke lønnsomheten, primært i forlaget.

Fokus på inntekter

Det er også noe som avtroppende styreleder Per-Erik Nilsson understreker.

– Som forening så befinner vi oss nå på et stadium hvor vi må være mer businessorienterte. Vi må fokusere mer på inntektssiden. I det arbeidet blir Stefan viktig for oss. Her har han rett profil, sier Per-Erik Nilsson.

Påtroppende styreleder Ann-Charlotte Andersson ser frem til å jobbe med den nye generalsekretæren.

– Han har hatt en rekke salgsroller og har perspektiver som blir viktige for våre medlemmer og foreningspartnere. I tillegg har Stefan et nettverk internasjonalt. Det vil komme til nytte, ikke minst i kontakten med våre søsterforeninger i Norden og i Europa, mener Andersson.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee