loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
PÅ TUR: Cimberios Sture Ombler (stående) og Mo bygruppe koste seg i solveggen på Polarcirkelgården Buneset. Foto: Morten Loftfjell.

Sommeridyll i Mo

Jan Erik Røine / 2017-06-19 11:56:51

Sommeravslutning i Mo bygruppe betyr båttur og finvær.

Tradisjonen tro arrangerte Mo bygruppe båttur som sommeravslutning. I år sto Sture Ombler fra Cimberio og Jan-Erling Saue fra Flexit for det faglige innslaget under arrangementet 8. juni.

– Etter to gode faglige innslag i kantina til Norconsult satte 30 medlemmer seg i bussen som tok oss utover til Tonnes på Helgelandskysten. Der ble vi hentet i en RIB av driveren på Polarcirkelgården Buneset, Morten Aspdal Olsen, skriver Morten Loftfjell i Mo bygruppe i en e-post til Norsk VVS.

Buneset ligger på en halvøy uten veiforbindelse og den gamle gården er møysommelig renovert og bygd om til å ta imot grupper for bespisning, sightseeing, overnatting og sosiale sammenkomster.

Foto: Morten Loftfjell.

– På Buneset fikk vi servert fiskebuffet med kortreist mat med bla en utsøkt fiskesuppe, røkelaks, stekt kveite, reker og mye annet godt. En liten sightseeing-runde rundt øya Hestmannen ble det også tid til for sponsor og andre som ikke har vært i området tidligere, forteller Loftfjell som lover at det også til neste år blir båttur med Mo bygruppe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee