loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Roar Smelhus
GÅR SOLO: Roar Smelhus bryter med Multiconsult for å jobbe med forretningsutvikling, grønn innovasjon, strategisk rådgivning rundt bærekraft, marked og kommunikasjon. Foto: Synnøve P. Berset.

Smelhus starter nettverksselskap

Jan Erik Røine / 2018-06-04 08:24:39

Roar Smelhus forlater Multiconsult for å starte eget selskap.

– Jeg kommer til å drive mer som et partner- og nettverksselskap enn som et tradisjonelt rådgiverselskap, sier Roar Smelhus.

Smelhus var direktør for marked og forretningsutvikling i Hjellnes Consult. Men da Multiconsult overtok Hjellnes Consult, ønsket han å tenke nytt. Etter 24 år med fantastiske muligheter og støtte til kontinuerlig læring, var tiden inne for å satse som selvstendig, skriver Smelhus i en pressemelding.
– De siste årene har jeg studert og jobbet mye med bærekraftige forretningsmodeller, by- og eiendomsutvikling, innovasjon og fremtidens arbeidsliv. Derfor fikk jeg lyst til å prøve noe som er i tråd med dette.

Blant annet betyr det å tenke nytt om arbeidsform.
– Vi rådgivere blir ofte utfordret på vår forretningsmodell, og det vil jeg jobbe mye med. Når det er ønskelig, vil jeg jobbe på andre måter enn vi er vant til. Målet er å løse fremtidens store utfordringer i tett samarbeid med mitt økosystem i inn- og utland – det er få oppgaver jeg tenker å løse helt alene, forklarer Smelhus.

Han har kontor og base i Damstredet 5 i Oslo sentrum.

6CST

– I tillegg vil jeg delta i nettverket Folk Oslo i Youngskvartalet, og en del på Oslo House of Innovation og Greenhouse. Han har også egne co-workingkonsepter på vei.

Uansett arbeidsform vil Smelhus jobbe med forretningsutvikling, grønn innovasjon, strategisk rådgivning rundt bærekraft, marked og kommunikasjon. Navnet på selskapet er inspirert av det grønne skiftet: 6CST. Det peker til klima- og miljøutfordringer representert ved grunnstoffet karbon, og løsningen:
– Sustainability – bærekraft- er svaret på utfordringene, og skaper enorme muligheter for de aktørene som evner å gripe dem. Vi kommer til å jobbe med metoder som bidrar til helhetlige løsninger for våre kunder og samarbeidspartnere, sier Smelhus.

6CST vil jobbe med trender og utviklingstrekk innenfor teknologi og innovasjon, og T’en står således for technology, og vi vil jobbe mot selskaper, ledergrupper, styrer og konkrete prosjekter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse