loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
KOSETID: – Jeg gruet meg litt til å gå av, men nå som jeg er blitt pensjonist må jeg si at jeg koser meg veldig, sier Vigdis Melin Thoresen.

«Reklamedama» takker av

/ 2016-12-08 08:00:40

Vigdis Melin Thoresen (67) har i sine 30 år i Skarland Press både solgt og vært modell i annonser. Nå takker hun for seg.

– Jeg gruet meg litt til å gå av, men nå som jeg er blitt pensjonist må jeg si at jeg koser meg veldig, smiler den alltid like blide Vigdis Melin Thoresen som nylig hadde sin siste arbeidsdag i Skarland Press, forlaget som blant annet gir ut fagbladene Norsk VVS og Rørfag.

Startet med salg

Første arbeidsdag i Skarland Press hadde Melin Thoresen i januar 1986. I begynnelsen besto arbeidsoppgavene av annonsesalg for bladet Matindustrien og standsalg til VVS-dagene. Senere ble hun annonsesjef i Norsk VVS.

– Det beste med jobben har vært alle de gode kollegene jeg har hatt og arbeidsoppgavene. Jeg har gjort mye forskjellig og har aldri kjedet meg.

Modell

Før Melin Thoresen kom til Skarland Press jobbet hun i motebransjen. Og under moteuken i Oslo i 1982 ble hun kontaktet av en kjent motefotograf som spurte om hun ikke kunne tenke seg å stille opp i reklamer. Melin Thoresen takket ja og oppdragene sto i kø. Det ble mange reklamejobber og Melin Thoresen var å se i både ukeblader og i fjernsynsreklamer. Av og til gjorde hun også oppdrag sammen med tvillingsøster Tone.

Mange venner

Melin Thoresen kommer opprinnelig fra Tønsberg, men flyttet til Oslo i 1971. Her bor hun i dag med mannen Tore. De har to sønner og to barnebarn som Melin Thoresen nå gleder seg til å tilbringe mer tid sammen med.

– Jeg vil få takke alle jeg har jobbet med under alle disse årene. Jeg har fått mange venner i VVS-bransjen, sier hun.

– Vigdis har gjort en formidabel innsats for selskapet gjennom 30 år. Hun er et konkurransemenneske av de sjeldne og en humørspreder. Vi ønsker henne all mulig lykke og håper hun vil nyte pensjonisttilværelsen til fulle, sier daglig leder i VVS-foreningen, Thor-Jostein Egeland.

Vigdis 2 761MODELLEN: Vigdis Melin Thoresen trives foran kamera.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse