loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
RUTINERT: Pål Hanssen (til venstre) takker av etter 50 i bransjen. Torstein Tveiten er ny daglig i SAAS Prosjekt AS.
RUTINERT: Pål Hanssen (til venstre) takker av etter 50 år i bransjen. Torstein Tveiten er ny daglig i SAAS Prosjekt AS.

Takker av etter 50 år i bransjen

/ 2017-06-06 12:10:57

Salgs- og markedsansvarlig Pål Hanssen (71) i byggautomasjonsselskapet SAAS Prosjekt AS i Oslo takker av etter hele 50 år i bransjen.

– Jeg har hatt en meget interessant og givende reise, siden jeg startet i Solberg & Andersen i 1967. Den rivende, tekniske utviklingen frem til dagens digitale løsninger med nettbrett og apper, har vært fascinerende å ta del i, sier han.

SAAS Prosjekt AS er et datterselskap i Abicon Gruppen. Selskapet er spesialister på byggautomasjon, holder til i Oslo, og har 9 ansatte. Selskapet omsatte for 12,7 millioner kroner i 2016 og fikk et driftsresultatet på 1 million kroner.

Mange lederroller

Hanssen har hatt flere lederposisjoner opp gjennom karrieren i Solberg & Andersen, TAC og i 2006 tok han en stor beslutning om å starte opp det som er dagens SAAS Prosjekt.

Sammen med sønnen Kjetil Hverven Hansen la han grunnlaget for dagens selskap med 9 ansatte.

– Det var tøffe tak til å begynne med, men vi jobbet hardt og kom oss inn på markedet. Etter hvert fikk vi en rekke store prosjekter, særlig når du tar vårt selskaps størrelse i betraktning. Jeg kan nevne Portalbygget og Statoil på Fornebu, Regjeringskvartalet R6, Arcus på Gjelleråsen, Posten på Alnabru og Oslo fengsel og Spikerverket, sier Hanssen.

Ros fra bransjen

Tom Christiansen, som er forretningsutvikler i Siemens og styreleder i bransjeorganisasjonen Integra, betegner Pål som meget kunnskapsrik og med et stort nettverk.

– Pål har god oversikt over teknologien og mulighetene, og så går han aldri på akkord med kvaliteten i hva de leverer, sier Christiansen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee