loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Minnes: Ingeniør Roar Grønnesby gikk bort 21. januar 2017. Foto: Privat.

Minneord: Roar Grønnesby

Jan Erik Røine / 2017-02-01 07:00:26

Tomrommet etter Roar vil være umulig å fylle.

Minneord skrevet av Vidar Havellen og Leif Sverre Boland, på vegne av Prenøk-komiteen/VVS-foreningen.

Ingeniør Roar Grønnesby døde brått og uventet i skiløypa på fjellet 21. januar 2017, 66 år gammel. Roar var en svært respektert fagperson i bransjen og hadde et stort kontaktnett. I tillegg har han vært sterkt delaktig i de store utbyggingene på Gardermoen og i Bjørvika i Oslo. Svært mange har gjennom årene møtt Roar i faglig sammenheng.

Gjennom VVS-foreningen/Skarland Press var han svært delaktig i en årrekke i Prenøk-komiteen og i Driftsforum. Utallige Prenøk-blader har han skrevet med stor faglig tyngde, og har gjennom dette hevet kvaliteten på det som bygges av varmeanlegg her i landet. Som person var han særdeles hyggelig og vennlig. Det var alltid en glede å komme i møter hvor Roar var til stede.

Han var svært opptatt av å fremme viktigheten av god drift på de stadig mer avanserte tekniske anleggene man har i dagens bygg. Han var derfor en sterk pådriver for å etablere et faglig forum for teknisk driftspersonell, Driftsforum. Dette er en del av VVS-foreningen i dag, og et av resultatene av dette arbeidet i Driftsforum er den populære Driftskonferansen som arrangeres hver høst på Kiel-fergen.

Varme tanker går til hans aller nærmeste. Tomrommet etter Roar vil være umulig å fylle. Det er med stort savn og dyp respekt vi hedrer hans minne.

Ett svar til “Minneord: Roar Grønnesby”

  1. Per Eivind Larsen sier:

    Som medlem av Prenøk komiteen var det en glede å jobbe sammen med Roar. Han kommer til å bli savnet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee