loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
TIL GK: Kim Robert Lisø forlater stillingen som regiondirektør i rådgivningsselskapet Cowi. Fra 1. juli overtar han sjefsansvaret i GK Inneklima.

Lisø ny sjef for GK Inneklima

Jan Erik Røine / 2017-06-16 07:24:09

– En fantastisk utfordring.

– Vi har store forventninger til Kim og den faglige tyngden han bringer med seg inn i ledergruppen i Norge. GK Inneklima har vært, og skal fortsatt være, landets ledende og mest innovative fagmiljø for energieffektive inneklimaløsninger, sier Jan Arild Wathne i en pressemelding.

Wathne er leder for GK Norge som GK Inneklima er en del av.

Lang ledererfaring

Kim Robert Lisø er utdannet sivilingeniør fra Narvik innen integrert bygningsteknologi, har doktorgrad i bygnings- og materialteknologi fra NTNU og er professor II innen klimatilpasning av bygninger ved NTNU. Han har lang erfaring som leder innen forskning, entreprenørvirksomhet og rådgivning. Tidligere har han blant annet ledet Skanska Teknikk og tidligfasemiljøet Forretningsutvikling Bygg i Skanska, hvor han også har vært innovasjonssjef.

Lisø har også mange års erfaring som forskningssjef ved SINTEF Byggforsk, med ansvar for avdelingene Kunnskapssystemer og sertifisering og Energi og arkitektur. Han går til GK fra stilling som regiondirektør i rådgivingsselskapet COWI.

– Kim har rett bakgrunn for å kunne utvikle oss videre på dette sporet, fortsetter Wathne.

– En fantastisk utfordring

GK Inneklima AS har hatt betydelig vekst de siste årene og har i dag mer enn 1150 ansatte fordelt på seks regioner og 32 kontorsteder. Selskapet omsetter for 3 milliarder kroner årlig og er den største enheten i GK Gruppen, som også omfatter selskaper som GK Elektro, GK Rør og GKs datterselskaper i Danmark og Sverige.

– Det er en fantastisk utfordring å få lov til å lede GK Inneklima, og jeg gleder meg til å bidra i den videre utviklingen av selskapet sammen med dyktige medarbeidere over hele landet, sier Kim Robert Lisø.

Han tiltrer stillingen 1. juli.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee