loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse

Headhuntet ny sjef fra konkurrenten

Jan Erik Røine / 2015-08-19 13:20:36

Kjetil Thuv er blitt ansatt som avdelingssjef for Oslo-prosjektavdelingen til Caverion.

Thuv forteller at han har jobbet som både prosjektleder og avdelingsleder hos GK, men ble umiddelbart tent da en headhunter ringte på vegne av konkurrenten Caverion.

– Jeg var klar for et steg opp på karrierestigen, og da er Caverion et naturlig valg, de er jo en stor bedrift med ca. 3 000 ansatte fordelt på 50 lokasjoner i Norge, i tillegg er det utrolig spennende at de har alle tekniske fag.

Grensesnitt og totalentrepriser

– I vår bransje har du ofte hver din avdeling, for eksempel for elektro, rør og ventilasjon, så det er klart det er mer utfordrende når alt er samlet under ett. Men, det er absolutt flest fordeler med at fagene ikke operer individuelt, fordi de fjerner grensesnittet i tekniske totalentrepriser og skaper bedre samarbeid mellom fagene, sier Thuv.

Nå ser Thuv frem i mot å lære å kjenne sin nye arbeidsgiver.

– Caverion har et høyt kompetansenivå på alle fag med mange ressurssterke mennesker, og det er utrolig spennende å få være med på laget. Fremover blir det masse erfaringsutvikling, slik at vi sikrer at vi drar i samme retning, sier han i en pressemelding.

Kjøpte nettopp sykkel nummer fire

På fritiden er Thuv er hekta på triatlon og har nettopp gått til innkjøp av sin fjerde sykkel.

– Bedriftsidretten står sterkt i Caverion, så sammen med mine nye kollegaer skal jeg være med på både birken og grenserittet. Men, selv med tre sykler hadde jeg ikke terrengsykkel fra før, så da måtte jeg kjøpe det for birken.

På hjemmebane har nesoddingen samboer og to barn.

– Nesodden er jo så fint at ingen vil flytte derfra. Faktisk bor alle barndomskameratene mine på Nesodden enda, så det er utrolig moro!

Thuv er utdannet ingeniør innen VVS fra høyskolen i Oslo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee