loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NUMMER 2: Norconsults Fredrik Skaug Fadnes (midten) mottar prisen for andreplass i EFCAs årlige Young Professionals-konkurranse. (Foto: RIF)
NUMMER 2: Norconsults Fredrik Skaug Fadnes (midten) mottar prisen for andreplass i EFCAs årlige Young Professionals-konkurranse. (Foto: RIF)

Eksklusivt med prisbelønt ingeniør

/ 2018-10-16 11:19:41

Han er en av Europas mest talentfulle unge ingeniører. Torsdag 18.oktober holder Fredrik Skaug Fadnes foredrag under VVS-dagene.

EFCA, European Federation of Engineering Consultancy Associations, er den er den samlede foreningen for ingeniørkonsulentindustrien i Europa. De representerer faglige foreninger fra 26 europeiske land og FIDIC inn i Europa. Nylig delte foreningen ut priser til Europas beste unge ingeniør.

Fagspesialist

Fredrik Skaug Fadnes (32) fra Norconsult tok sølvmedaljen. Han er fagspesialist innen varmepumper og energianlegg.

LES MER: Norsk gull og sølv i Young Professional of the Year 2018 

– Allerede fra dag én i Norconsult har min leder gitt meg mange muligheter og involvert meg i spennende og utfordrende oppgaver. Jeg er takknemlig og glad for å ha nådd så langt i skarp konkurranse med dyktige rådgivere fra hele Europa, og dette er like mye en anerkjennelse av fantastiske kolleger i Norconsult, oppdragsgiveren Stavanger kommune som har vist stor tillit fra første stund, og entreprenører som har delt av sin kunnskap, sier Fredrik.

Fredrik oppnådde svært gode akademiske resultater da han tok sin M.Sc. Energy and Environmental Engineering ved NTNU. På hovedoppgaven som handlet om kalkulering av partikkel sammensetning ved bruk av statiske og dynamiske modeller fikk han karakteren A. Umiddelbart etterpå begynte han i 2011 i Norconsult, hvor han fra første dag viste et stort potensial og en enorm lærevillighet i oppgavene han ble tildelt.

Hør om Triangulum

Fredrik har raskt avansert som rådgiver og er også en etterspurt foredragsholder innenfor energifeltet, blant annet på Varmepumpekonferansen 2018 og energiforumet til Norwegian Alliance for Green Buildings. Fredrik spilte en avgjørende rolle i Norconsults Triangulum-prosjekt for Stavanger Kommune, et prosjekt som allerede har fått to priser.

Torsdag 18. oktober kl.11.30 holder Skaug Fadnes foredrag under VVS-dagene 2018.

Det er gratis å delta på foredraget, som avholdes i møteromsone hall D.

Hør en prisbelønt ingeniør snakke om et prisbelønt prosjekt. Norconsults Fredrik Skaug Fadnes tar deg med på en spennende reise i Triangulum-prosjektet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse