loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse

Bretter opp ermene for Zambia

Jan Erik Røine / 2015-08-20 07:57:50

Som tredjemann fra Norconsult reiser Vidar Havellen på oppdrag via Ingeniører uten grenser (IUG). Han skal bistå FNs Utviklingsprogram (UNDP) i Lusaka, Zambia.

Norconsult inngikk i 2014 en samarbeidsavtale med IUG Norge. Dette er en interesseorganisasjon for ingeniørfaglig bistandsarbeid hvor visjonen er å lindre nød ved ingeniørmessig bistand. Samarbeidet gir Norconsults medarbeidere mulighet til permisjon på inntil 14 dager med lønn for å delta på oppdrag via IUG Norge, skriver Norconsult på egen hjemmeside.

– Oppdraget med Vidar for UNDP passet som hånd i hanske med vår nye strategi der vi fokuserer spesielt på fornybar energi ved siden av bygg- og samferdsel, vann- og sanitær og landbruk, kommenterer daglig leder i IUG, Bjørn Nissen.

– Jeg gleder meg til å bidra med fagkunnskap i et viktig prosjekt, forteller Vidar Havellen. Dette vil være hans første besøk på det afrikanske kontinentet, og han tror oppholdet både vil være lærerikt og spennende.

– Åpner for mange muligheter

IUG Norge er godt fornøyd med Norconsults bidrag.

– Arbeidet med et stort selskap som Norconsult åpner mange muligheter for en organisasjon som IUG. Dette gir oss tilgang til meget kompetente og motiverte ingeniører som melder seg inn i IUG, og som vil løse praktiske problemer i felt mens de samtidig er glimrende ambassadører for IUG internt i selskapet. Vi kommer helt sikkert til å sende flere fra Norconsult ut på oppdrag igjen, sier Nissen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee