loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
FAGSEMINAR: Norconsults årlige fagseminar har både en sosial og faglig funksjon, forteller Arne Pihl Bordi i Norconsult under lunsjen til årets samling på VVS-dagene 2016. (Foto: Synnøve Prytz Berset)

Faglig nettverksbygging på messa

Synnøve Prytz Berset / 2016-10-21 13:41:09

Norconsults VVS-miljø arrangerte i dag sin årlige fagsamling for under VVS-dagene på Lillestrøm.

Hvert år samles Norconsults VVS-miljø til fagsamling, hvor fokuset er faglig og sosial nettverksbygging. Miljøet består av til sammen 200 VVS-ere i Norge, og 242 i Skandinavia. 60 av dem er samlet på VVS-dagene i dag.

Nettverksbygging

– På samlingen går vi gjennom nyheter og interne rutiner. I tillegg har vi både interne og eksterne foredragsholdere. Dette gjør vi for å gi faglig oppdatering og knytte bånd og relasjoner internt i Norconsult, forklarer fagkoordinator for VVS-nettverket i Norconsult, Arne Pihl Bordi.

Nettverket, som har sin niende samling i år, legges annethvert år til VVS-dagene når de arrangeres, dette for at folk med en lang reisevei kan få med seg begge deler samtidig.

Faglig oppdatering

Fagsamlingen har en sesjon før og en etter lunsj. I tillegg til interne presentasjoner av rutiner og nyheter holdes følgende foredrag: Per-Eivind Larsen fra GK har kommet for å snakke om innreguleringsvennlige vannbårne energisystemer, Norconsults VA-avdeling tar for seg grensesnittet ved VVS og VA, og kompetanseutvikler Thomas Fransrud i vvskunnskap.no forteller om nyheter i kompetansebiblioteket.

– Etterpå skal deltakerne høre på faglige foredrag og gå rundt på messeområdet for å fange opp nyheter i bransjen. VVS-dagene er en fin arena for å holde seg oppdatert på produktnyheter fra leverandører og annet, sier Pihl Bordi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee