loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SAMLER KREFTENE: Thermo Controls  Arne Andresen og Ventilståls Nina Ulvnes og Øystein Bø.
SAMLER KREFTENE: Thermo Controls  Arne Andresen og Ventilståls Nina Ulvnes og Øystein Bø.

Ventistål kjøper Thermo Control

/ 2017-09-27 08:55:37

Ventistål har kjøpt 51 prosent av aksjene i Thermo Control Gruppen. Selskapene mener hele bransjen vil tjene på oppkjøpet.

Ventistål AS –  Norges største handelshus innen ventilasjon, kjøling, varme og aircondition –  slår seg sammen med en av de viktigste aktørene innenfor kjøling og kulde ved å kjøpe 51  av aksjene i Thermo Control Gruppen.

Landsdekkende

Thermo Control Gruppen er en av markedets ledende leverandører av kulde- og varmeanlegg til det profesjonelle markedet i Norge.

Et landsdekkende selskap med datterselskaper i Oslo, Fredrikstad, Trondheim, Bergen, Stavanger og Harstad.

Gruppen importerer og representerer kjente merkevarer som Carrier, Fujitsu, Lu-Ve Contardo, Tecnair og Komfovent. Thermo Control selger og leverer til installatører, tekniske entreprenører, rørleggere og forhandlere.

I tillegg til å være ren vareleverandør har de også egen prosjektavdeling, montasjeavdeling samt serviceavdelinger med 24 timers vaktordning.

Thermo Control ble etablert i 1997 og har utviklet seg fra å være et selvstendig selskap i Oslo til dagens modell, med seks selvstendige selskaper fordelt over hele Norge med over 50 ansatte.

Samlet sett omsatte gruppen for over 140 millioner kroner i 2016. Oslo-avdelingen er klart størst med en omsetning på 96 millioner kroner i 2016.

– En styrking av bransjen som helhet, sier daglig leder Arne Andresen Thermo Control.

Styrker Ventistål

Ventistål har i lang tid hatt som mål å styrke seg innen feltet kulde- og kjøleanlegg i tillegg til det sortimentet selskapet har bygget opp gjennom mange år. Ved å kjøpe seg inn i Thermo Control vil selskapet kunne tilby alt hva en VVS-entreprenør og byggherre trenger til et næringsbygg. Dette kommer i tillegg til at Ventistål også kan levere alt av varme og kjøling samt ventilasjonsanlegg til mindre bygg, hus og leiligheter.

Når selskapet i tillegg har avdelinger spredt fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør med hele 16 avdelinger, vil gamle og nye kunder få ytterligere nærhet til både produkter og tjenester.

Ventistål AS er den ledende ventilasjons- og blikkenslagergrossisten i Norge, med mer enn 210 ansatte og 16 avdelinger over hele landet. Selskapet har god økonomi med Brødrene Dahl AS som solid og langsiktig eier i ryggen.

Ventistål omsatte i 2016 for 956 millioner kroner og fikk et driftsresultat på 59,6 millioner kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskode


annonse
annonse