loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Godt humør hos TROX Auranor på Brandbu etter enighet rundt løsning og betingelser for satsningen. Fra venstre: Svein Inge Nerland, Gert Olafsson (Din Maskin), Peter Sønderskov (Foto: Trox Auranor)

Trox satser hardt

/ 2016-05-26 12:18:56

Til tross for nedgangstider i bransjen investerer Trox Auranor et tosifret millionbeløp i nye produksjonsanlegg og systemer.

Administrerende direktør i Trox Auranor Peter Sønderskov understreker viktigheten av å tenke fremover, også i tøffe tider.

-Vi har tro på fremtiden, og ser at vi stadig vinner markedsandeler tross nedgangstider i bransjen. Vi har mye på gang her i bedriften, blant annet nye og spennende produkter. I tillegg er vi bevisst på å konstant øke kompetansenivået hos våre selgere. Derfor ser jeg ingen grunn til å ikke satse hardt, sier Sønderskov i en pressemelding.

Investeringene, som foretas i 2016, ligger i nye maskiner og utstyr til fabrikken på Brandbu. Blant annet en ny, stor stansemaskin fra Din Maskin AS pluss nytt innlastningssystem til eksisterende stansemaskiner. Disse etableres rett etter sommerferien.

– Maskinene skal bidra til mindre avfall og økt effektivisering i produksjonen av produkter. Dette er med på å fortsatt sikre TROX Auranor som en av bransjens mest miljøvennlige og bærekraftige bedrifter. I tillegg skal det implementeres nye IT-systemer og laboratorieutstyr i TROX Auranors avdeling for produktutvikling, fortsetter Sønderskov.

-Dette er en fremtidsrettet løsning, og målet med de nye maskinene og systemene er å sammenfatte flere prosesser, forteller produksjonssjef Svein Inge Nerland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee