loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
AP-BESØK: Besøket avbildet foran en av Trox Auranors mange automatiserte produksjonsceller. Fra venstre: Randi Eek Thorsen, Lars Erik Flatø, Rigmor Aasrud og Peter Sønderskov. (Foto: Trox Auranor).
AP-BESØK: Besøket avbildet foran en av Trox Auranors mange automatiserte produksjonsceller. Fra venstre: Randi Eek Thorsen, Lars Erik Flatø, Rigmor Aasrud og Peter Sønderskov. (Foto: Trox Auranor).

Trox Auranor imponerte politikere

/ 2017-08-21 14:38:35

Trox Auranor-sjef Peter Sønderskov setter pris på politikerbesøk. Da kan han argumentere for viktige forutsetninger for videre vekst.

Trox Auranor fikk besøk i forrige uke fra stortingsrepresentant Rigmor Aasrud (Ap), Randi Eek Thorsen og Lars Erik Flatø, begge fra Gran Arbeiderparti.

Rivende utvikling

Rigmor Aasrud, som er valgt inn på Stortinget fra Oppland, har vært på bedriften tidligere, mens Randi Eek Thorsen og Lars Erik Flatø var der for første gang. De ble imponert av hva de fikk se, og Rigmor Aasrud uttalte at det hadde vært en rivende utvikling siden sist.

2016 for Trox Auranor: Økte omsetningen med 16 prosent

Administrerende direktør Peter Sønderskov innledet besøket med å gjennomføre en omvisning i fabrikk og luftteknisk laboratorium. Videre ble Ap-politikerne informert nærmere om bedriften og den positive utviklingen som har vært de siste årene.

Både muligheter og utfordringer

I tillegg ble muligheter og utfordringer belyst.

– Vi har tro på fremtiden, og ser at vi stadig vinner markedsandeler til tross for et stagnert marked. Vi har mye på gang her i bedriften, og lanserer stadig nye og spennende produkter. I tillegg satser vi hardt på eksport, og store deler av omsetningsøkningen i 2016 og 2017 kommer nettopp fra denne delen av forretningen, sier Sønderskov.

– Vi har stor fokus på kostnadsreduksjoner, og vi har behov for hjelp vedrørende infrastruktur som vei, vann, avløp og brannvann. Vi setter stor pris på at politikere setter av tid til å besøke oss og lytte til hva som er viktige forutsetninger for at vi skal vokse og fortsatt være en god og solid norsk arbeidsplass for våre 160 ansatte.

Trox Auranor Norge AS er en del av Trox Group. Trox ledende innen utvikling, produksjon og salg av komponenter, utstyr og systemer for innendørs klimaanlegg og ventilasjon. Dedikert forskning har gjort Trox til en ledende innovasjonsaktør på disse feltene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee