loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NY SJEF: Fra og med i dag er administrerende direktør Thomas Pettersen i Rejlers Embriq AS også toppleder i Rejlers Norge.
NY SJEF: Fra og med i dag er administrerende direktør Thomas Pettersen i Rejlers Embriq AS også toppleder i Rejlers Norge.

Ny sjef i Rejlers Norge

/ 2017-04-21 09:30:51

Morten Thorkildsen forlater teknologikonsulentselskapet Rejlers Norge. Thomas Pettersen, adm.dir. i Rejlers Embriq AS, blir den nye sjefen.

Etter tre år som adm.dir for Rejlers Norge AS, velger Morten Thorkildsen å forlate sin stilling.

Utvidet ansvar

Thomas Pettersen, adm.dir. Rejlers Embriq AS, gis utvidet tillit og trer med virkning fra i dag inn som adm.dir. også for Rejlers Norge AS. Thorkildsen vil være tilgjengelig for konsernet og den nye norske ledelsen i en periode fremover.

Pettersen har ledet Rejlers Embriq AS siden høsten 2010.

Rejlers er en av Nordens store teknologikonsulentselskaper med over 2.000 eksperter som arbeider med prosjekter innen bygg og eiendom, energi, industri og infrastruktur. Selskapet er representert på 80 steder i Sverige, Finland og Norge.

I 2016 omsatte Rejlers 2,3 for milliarder kroner og B-aksjen er notert på Nasdaq-børsen i Stockholm. Selskapet har i overkant av 200 ansatte i Norge, der omsetningen i 2015 var 268 millioner kroner.

Takkes for innsatsen

– Morten Thorkildsen har lagt grunnen for Rejlers sin virksomhet i Norge. Han har konsolidert et antall virksomheter, bidratt til å vinne et antall viktige kontrakter, og stått sentralt i oppkjøpet av Embriq. På denne måten har han også bidratt til utforming av Rejlers sin digitale strategi innen fagområder som bygg, energi, telecom og samferdsel. Styret og jeg er takknemlig for Mortens bidrag, og ønsker han alt det beste videre, sier Peter Rejler, VD og konsernsjef for Rejlers.

– Jeg er stolt over det vi har fått til. Vi har etablert Rejlers i Norge som en viktig aktør innen rådgivning, prosjektering og drift av samfunnskritisk infrastruktur. Det har vært en stor glede å jobbe med så mange kompetente medarbeidere, og jeg ønsker alle lykke til videre.  Etter drøye 3 år i rollen føler jeg nå at tiden er inne for å ta fatt på nye oppgaver der fokus vil være på verdiskapning og digitalisering, sier Morten Thorkildsen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse