loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
STARTER 1. NOVEMBER: Hilde Nordskogen er ny toppleder WSP.
STARTER 1. NOVEMBER: Hilde Nordskogen er ny toppleder WSP.

Hun er ny sjef i WSP Norge

/ 2018-05-08 10:44:00

Hilde Nordskogen kommer fra stillingen som direktør for samferdsel og byutvikling i Rambøll, og tiltrer som ny administrerende direktør i WSP 1. november.

Knut Jonny Johansen fortsetter i stillingen frem til Nordskogen overtar, og vil fra det tidspunktet overta som styreleder i WSP Norge AS, en stilling som i dag tilhører Magnus Meyer, leder for WSP Sverige, Norden og Europa fastland.

WSP planlegger og utformer bærekraftige samfunn som er rustet for fremtiden. Rådgivningsselskapet har mer enn 500 kontorer over hele verden og driver blant annet innen for områdene energi, bygg, eiendom og miljø.

Selskapet omsatte for 433 millioner kroner i Norge i 2016.

–Skal løfte WSP videre

– Det føles veldig riktig å gi stafettpinnen videre til Hilde. Hilde bringer med seg masse erfaring og kompetanse, og hun har både evne og vilje til å utvikle og løfte WSP i Norge videre. Jeg vil fortsatt være i WSP, men er klar for at nye krefter overtar den operative ledelsen, sier Knut Jonny.

Bred bakgrunn

Hilde har i tillegg til sittende stilling som direktør for samferdsel og byutvikling i Rambøll Norge, også vært direktør for region øst i samme selskap.

Hun har ti års erfaring som byggherredirektør i Statsbygg, og har også vært avdelingsdirektør i samferdselsetaten i Oslo kommune. I tillegg har hun erfaring fra Vegdirektoratet og åtte års anleggserfaring fra Statens Vegvesen.

– WSP sier at ledernes oppgave er å gjøre medarbeiderne gode. I det ligger å sette mål, opprettholde en god kultur og legge til rette for at medarbeiderne får brukt sin kompetanse og kunnskap. Dette gleder jeg meg å ta fatt på. WSP med Knut Jonny i spissen har kommet meget godt i gang i Norge. Nå gleder jeg meg til å ta stafettpinnen videre – med energi og entusiasme, sier Hilde om sin nye rolle i WSP.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse