loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Eva Karlsson, administrerende direktør for Armatec-konsernet og daglig leder i SGP, Jo Helge Gilje (t.v). Foto: SGP

SGP går arm i arm med Armatec

Jan Erik Røine / 2015-11-15 12:39:59

SGP Varmeteknikk AS blir en del av Armatec AB.

Armatec AB, som inngår i Ernström-gruppen, har kjøpt 100 prosent av aksjene i SGP Varmeteknikk AS som en fortsettelse av intensjonsavtalen som ble kommunisert den 1. juli 2015. Overtakelsen fant sted 4. november 2015, skriver SGP Varmeteknikk i en pressemelding.

SGP Varmeteknikk ble grunnlagt allerede i 1929 og er i dag markedsleder innen produkter og systemer for vannbåren varme – slik som kjeler, fjernvarmerør, kundesentraler til fjernvarme. SGP, som i tillegg til SGP Varmeteknikk AS i Oslo består av Sempa Energi AS i Bergen og EnercomØst SGP i Moss, omsetter til sammen for drøyt 125 millioner kroner og har nesten 30 ansatte.

SGP er forhandler av Alfa Lavals produkter innenfor komfort og fjernvarmesegmentet i Norge. Dette innebærer at Armatec gjennom oppkjøpet av SGP nå kan tilby Alfa Lavals produkter i samtlige nordiske markeder der Armatec er tilstede; Danmark, Finland, Norge og Sverige

– Vårt ønske er at Armatec skal være et heldekkende nordisk selskap for kunder som behøver ferdige systemer, funksjonsløsninger og produkter innen strømningsteknikk, sier Eva Karlsson, administrerende direktør for Armatec-konsernet. Oppkjøpet av SGP er ett naturlig steg i vår stadige ekspansjon. Vi ser at det kan gi flere positive effekter både eksternt og internt.

SGP blir sterkere

– På vår side ser vi at Armatec i betydelig grad styrker SGPs produktspekter og konkurransekraft i det norske markedet, og jeg ser frem til å videre utvikle SGP i det norske markedet, sier daglig leder i SGP, Jo Helge Gilje.

– Den økende globaliseringen og de økende krav som stilles av leverandører til VVS markedet gjør at jeg er overbevist om at det er viktig for våre kunder at SGP blir sterkere og at vi kan bli enda bedre på å støtte våre kunder i det norske markedet for varme og kjøleprodukter for vannbåren varme, avslutter Gilje.

SGP vil fortsette med samme ledelse og personell som i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskode


annonse
annonse
annonse
annonse