loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
– Vi gjør dette grepet for å kunne betjene våre kunder mer effektivt med hele vårt produktspekter, sier daglig leder i SGP Varmeteknikk, Jo Helge Gilje. Foto: Jørn Wad.

SGP tar grep om Vestlandet

Jan Erik Røine / 2016-05-13 07:54:15

SGP Varmeteknikk  fusjonerer med Sempa Energi.

1. mai i år ble Sempa Energi AS på Nyborg i Bergen en del av SGP Varmeteknikk AS. Sempa Energi ble startet av Kjeld Nordentoft i 1989. I 2007 ble 75% av Sempa Energi kjøpt av SGP Varmeteknikk og selskapene har sammen utviklet markedet på Vestlandet i en positiv retning.

Høsten 2015 ble gjenværende aksjer i Sempa Energi kjøpt opp, og selskapet har frem til 1. mai 2016 vært 100% eid av SGP Varmeteknikk.

Sempa Energi har i dag 5 ansatte. Samtlige vil fortsette i SGP Varmeteknikk AS og vil fortsette med samme fokus som i dag – med å betjene VVS-markedet på Vestlandet med kvalitetsprodukter. Sempas hovedprodukt er knyttet til elektrokjeler som de importerer, kvalitetssikrer, markedsfører og leverer. Sempa vil bestå som produktnavn for denne serien elektrokjeler på det norske markedet, skriver SGP i en pressemelding.

– Vi gjør dette grepet for å kunne betjene våre kunder mer effektivt med hele vårt produktspekter, sier daglig leder i SGP Varmeteknikk, Jo Helge Gilje.

– Det er viktig for oss å raskt kunne levere våre produkter til kunden så raskt og godt som mulig, og gjennom å fusjonere selskapene så vil både informasjon og ordreflyt være betydelig mer smidig. Sempa (SGP avdeling Bergen) vil fremdeles være den aktive partneren ut mot markedet på Vestlandet, og vi ser frem til å bygge denne avdelingen enda sterkere fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee