loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
STOLT: Henrik Holck-Clausen, HR-direktør i Schneider Electric Norge.
STOLT: Henrik Holck-Clausen, HR-direktør i Schneider Electric Norge.

Schneider Electric topp 25 i verden

/ 2017-06-27 10:10:11

Schneider Electric – spesialist på energistyring og automasjon – er på 23. plass på LinkedIns liste over verdens mest ettertraktede arbeidsgivere.

Selskapet avanserer sju plasser i forhold til i fjor.

Se hele 2017-lista: Dette er verdens mest attraktive arbeidsgivere

LinkedIns liste utarbeides ved å analysere milliarder av handlinger foretatt av kanalens mer enn 500 millioner medlemmer. Selskapene som rangeres blir anerkjent for sin påvirkning på den profesjonelle verden og for sin evne å tiltrekke og beholde topptalent. LinkedIn-dataene som danner grunnlaget for rangeringen, er blant annet bransje, engasjement, arbeidsinteresse, evne til å beholde talent i tillegg til redaksjonell omtale.

Kompetansen avgjørende

Schneider Electrics mener anerkjennelsen viser selskapets attraktivitet som arbeidsgiver og mener verdien ligger i selskapets meningsfulle misjon, teknologi, digitale plattformer med kundeorientert strategi og muligheter for faglig og personlig selvrealisering.

– I Schneider Electric hjelper vi mennesker med å gjøre mest mulig ut av egne ressurser, og – som vi pleier å si – «toppmedarbeidere gjør Schneider Electric til et toppselskap». Vi er stolte over å bli anerkjent av LinkedIns medlemmer for andre år på rad. I et forretningslandskap som endrer seg hele tiden, synes vi det er viktig å huske at mennesker identifiserer seg selv med mulighetene de får til å bidra med ekte engasjement og til å realisere egne ambisjoner gjennom jobben, sier Olivier Blum, Chief Human Resource Officer og Executive Vice President i Schneider Electric.

600 ansatte i Norge

– Som spesialist innen energihåndtering og automasjon, forplikter Schneider Electric seg til å endre industrien, forandre byer og berike liv. Alt dette gjøres gjennom talentene til våre 144.000 medarbeidere. Også i Norge, som i resten av verden, motiveres våre medarbeidere av Schneider Electrics ambisjon om å løse energi- og klimautfordringen, sier Henrik Holck-Clausen, HR-direktør i Schneider Electric Norge.

– Dette engasjementet forsøker vi å dyrke gjennom programmer for å ivareta kompetanseheving, mangfold, likestilling og balanse mellom jobb, privatliv og helse, sier han.

Schneider Electric har vært i Norge siden 1977 og har i dag ca 600 lokalt ansatte og en sterk markedsposisjon i flere markedssegmenter. Viktige satsingsområder er akvakultur, olje og gass, transport, næringsbygg og bolig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse