loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Glava
AVTALEN I BOKS: Den franske giganten Saint-Gobain overtar Glava AS.

Saint-Gobain overtar Glava

/ 2017-10-11 12:43:55

Alle formaliteter er på plass, og Saint-Gobain er nå ny eier i Glava.

Saint-Gobain annonserte 14. juni i år at de hadde startet eksklusive samtaler med eierfamiliene og de øvrige aksjonærene i Glava AS med intensjon om at Saint-Gobain skulle overta som hovedaksjonær.

Etter at Konkurransetilsynet ga sin velsignelse, er nå transaksjonen sluttført og Saint-Gobain er nå ny eier av Glava AS. I Norge er også grossisten Brødrene Dahl eid av Saint-Gobain.

Tett samarbeid

– Saint Gobain har samarbeidet tett med Glava i over 80 år gjennom lisensavtale fra Isover, og før transaksjonen eide vi 17 prosent av aksjene og var representert i styret til Glava. Saint-Gobain og Glava verdsetter de samme verdiene og deler lidenskapen for vår bransje og for våre kunder. Vi ser frem til å bidra til Glavas utvikling i Norge, sier Thierry Lambert, General Delegate for Saint-Gobain i de nordiske og baltiske landene.

Administrerende direktør i Glava, Jon Karlsen, er svært fornøyd med å få en industribygger som Saint-Gobain som eier.

Muligheter for utvikling

– Saint-Gobain og Glava er to selskaper som kjenner hverandre godt, og det har i lang tid ligget i kortene at Saint-Gobain en dag skulle overta eierskapet fullt og helt For oss er det «business as usual», men eierskiftet vil på sikt gi oss mulighet til å utvikle Glava videre og tilby merverdi for våre kunder, sier Karlsen.

Glava har produsert på Saint-Gobains Isover-lisens siden 1960.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse