loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Daglig leder i SAAS prosjekt Rune Porsholt og styreleder Pål Hanssen holdt innlegg om selskapets historie og veien videre under selskapets jubileum fredag 5. januar. (Foto: SAAS prosjekt)

Gode i en nisjebransje

Synnøve Prytz Berset / 2016-02-17 08:20:20

SAAS Prosjekt feirer 10 år i februar.

Jubileet ble markert 5. februar med åpen dag i nye lyse og trivelige lokaler på Sinsen. Dagen startet med kanapeer og mingling, før styreleder Pål Hansen tok et tilbakeblikk og fortalte de fremmøtte om selskapets historie frem til i dag. Daglig leder Rune Porsholt snakket om veien videre.

Etterpå holdt Trond Thorgeir Harsem fra Norconsult et innlegg om byggautomasjon i praksis. Han fortalte enkelt om hva byggautomasjon er, forklarte begreper som brukes og om hvorfor automasjon er så viktig. En suksessfaktor er nok å redusere antallet komponenter samt gjøre ting riktig første gangen, skal man tro Harsem.

Videre fortalte Dag Sørensen fra Arcus gruppen om utfordringene de løste under byggingen av produksjonsanlegget sitt på Gjelleråsen. Han fortalte litt om utfordringene produksjon av alkoholholdige produkter gir og hva man må ta hensyn til i utformingen av bygg automasjon til ett slikt anlegg.

Verdier og mål

I tillegg til jubileum og nye lokaler lanserte SAAS Prosjekt ny grafisk profil, logo og nye hjemmesider. De har vektlagt at de nye nettsidene skal være moderne og intuitive, akkurat som løsningene de tilbyr innen byggautomasjon.

– De nye hjemmesidene forteller om våre verdier og mål samt viser frem våre prosjekter, en referanseliste vi er stolte av, understreker Porsholt.

SAAS Prosjekt har som visjon at deres kunder og partnere skal velge dem som naturlig partner i dag og i fremtiden. Ifølge Porsholt skal de oppnå dette ved å:

Være ydmyke til oppgaven de gis, tenke langsiktighet, bli gode på det de driver med, samt skape den gode opplevelsen hos sine kunder og partnere.

I tillegg har de et mål om å høyne ambisjonsnivået både hos seg selv og kundene sine, ikke minst innen miljø.

SAAS Prosjekt, som er et lite selskap med under ti personer, kan oppnå en del ved å fokusere på miljø hos brukerne av installasjonene de leverer.

– Kan løsningene SAAS leverer få kundene til å senke energiforbruket gjennom hele byggets levetid vil løsningene og tjenestene bidra til å spare energi og dermed gjøre en forskjell på miljøet, sier Porsholt.

Trender innen bygg automasjon

De som drifter store bygg har et stort ansvarsområde. Inneklima, riktig belysning samt spart energi er viktige oppgaver.

– Derfor er det viktig at systemene er intuitive og enkle å bruke. Fremtiden er helt klart enkel og riktig betjening, gjerne via mobil og nettbrett, forklarer Porsholt.

Langsiktig ønsker de å ha en tett dialog med kunden i forhold til hva anlegget skal brukes til.

– Å kombinere komfort med å bruke lite energi er ting vi hjelper kunden med, sier han.

Det er stadig mer fokus på BREEAM og økte miljøkrav, samt at det skal være komfortabelt å bruke bygget. Utleierne av kontorlokaler er opptatt av å tilby attraktive lokaler med rette verdier, komfortable i bruk, billige i drift og med gode temperatur- og lysforhold, for å nevne noe.

– Det er der våre løsninger kommer inn og hjelper, sier Porsholt.

Ler her mer om service

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse