loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
På tross av økt konkurranse greide Kamstrup å øke markedsandelen i flere viktige markeder i 2015. Selskapet kan vise til en organisk vekst på 13 %.

Rekordår for Kamstrup

Jan Erik Røine / 2016-04-04 07:25:06

Målerprodusenten Kamstrup opplevde rekordstor omsetning i 2015.

Som en oppfølging til den forrige rekorden på EUR 186 millioner som ble satt i 2014, har Kamstrup i sin årsrapport offentliggjort en årlig omsetning på EUR 204 millioner i 2015 med en fortjeneste på EUR 27 millioner før skatt. Fortjenesten før skatt er lavere enn i 2014 som følge av selskapets nederlandske gassdivisjon dette året.

Kamstrup vil øke markedsandelen og omsetningen ytterligere i 2016.

– Vi har heist seilene for å fortsette veksten som følge av investeringene våre i produktutvikling og produksjonsteknologi. De nye løsningene vi har skapt, har sikret vår konkurransedyktighet og posisjonen som bransjeleder. Vi forventer også vekst i 2016 og en noe høyere inntjening enn i 2015, primært som følge av vekst i eksportmarkedene, og da spesielt i vannsektoren. Vi vil fortsette vår tunge investering på disse områdene for å sikre at Kamstrup fortsatt er ledende innen utviklingen av intelligente målerløsninger, sier administrerende direktør Per Asmussen.

Med en videre vekst forventer selskapet å skape rundt 100 nye stillinger i 2016, spesielt innen utvikling og salg.

Interessant å vite mer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskode


annonse
annonse