loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SOLGT TIL ONECO_ til OneCo: Rejlers Norge selger datterselskapet Rejlers Telecom AS til OneCo. 87 ansatte og en årlig omsetning på 120 millioner inngår i kjøpet.
SOLGT TIL ONECO_ til OneCo: Rejlers Norge selger datterselskapet Rejlers Telecom AS til OneCo. 87 ansatte og en årlig omsetning på 120 millioner inngår i kjøpet.

Rejlers Telecom solgt til OneCo

/ 2018-05-24 12:36:12

Rejlers Norge selger datterselskapet Rejlers Telecom AS til OneCo.

Avvikende rammebetingelser fra kjernevirksomheten i Rejlers Norge gjør at videre vekst best kan utløses med nytt eierskap.

Rejlers Norge leverer tjenester til kunder i hele Norden og er representert i alle de største byene i Norge samt Motala og Göteborg i Sverige. Etter salget av Rejlers Telecom AS vil gjenværende virksomhet ha ca 250 ansatte med en forventet årlig omsetning på om lag 430 millioner kroner. Reijlers jobber med digitalisering av fysisk infrastruktur, smarte valg og strategisk bruk av IT innenfor blant annet energi og bygg.

Overtar 87 ansatte

Rejlers Norge AS har i dag signert avtale med OneCo AS om salg av virksomheten Rejlers Telecom AS.

Avtalen innebærer at OneCo overtar selskapet med 87 ansatte og årlig omsetning på cirka 120 millioner kroner.

Overtagelsen har operativ virkning fra 15. juni og er avhengig av konkurransetilsynets godkjennelse.

– Rejlers Telecom jobber innenfor et svært spennende område, og en bransje i stor endring. Utviklingen til selskapet det siste året har vært formidabel, grunnet høy kvalitet i kundeleveransene, stort engasjement blant medarbeidere og ikke minst en målrettet ledelse. Selskapet er gjennom dette etablert med en sterk og solid grunnplattform, sier Thomas Pettersen, adminstrerende direktør i Rejlers Norge.

Passer svært godt for OneCo

Han fortsetter:

– Vi må imidlertid erkjenne at Rejlers Telecom AS har avvikende rammebetingelser, ulike forretningsmodell og få synergier med de øvrige satsningsområdene vi har i Rejlers Norge. Vi mener derfor at Rejlers Telecom AS passer svært godt inn i OneCo, der telekomvirksomhet er en del av konsernets kjerne. Dette vil komme alle medarbeidere og kundene til gode, gjennom at ny eier vil være i stand til å tilføre vesentlige synergier som igjen vil bidra til den videre utviklingen, sier Pettersen.

– OneCo er svært godt fornøyd med å kunne styrke vår satsing i telecom-markedet med å få med Rejlers Telecom med på laget, sier konsernsjef Marvin Jenseni OneCo.

– Dette vil bidra til at vi både kan øke bredden og kapasiteten i leveransene til våre kunder. Samtidig ser vi at den kompetansen som tilføres OneCo gjennom Rejlers Telecom sammen med den kompetansen vi har i OneCo vil gi oss et særdeles godt utgangspunkt for å møte den utviklingen dette markedet står ovenfor, sier Marvin Jensen.

OneCo er godt etablert i Norge og Sverige med 850 ansatte og en årlig omsetning på 1,5 milliarder kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse