loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
STARTET I ÅR: Thomas Pettersen ble ansatt som administrende direktør i Rejlers Norge april i år. Han er også toppleder i i Rejlers Embriq AS. (Foto: Reijlers)
STARTET I ÅR: Thomas Pettersen ble ansatt som administrerende direktør i Rejlers Norge i april i år. Han er også toppleder i i Rejlers Embriq AS. (Foto: Reijlers)

Rejlers markerer 75 år

/ 2017-06-14 10:04:51

Konsulentselskapet Rejlers feirer 75 år med blikket rettet framover under mottoet «Beyond 75».

I Norge markeres jubileet blant annet ved en mottagelse for kunder, ansatte og andre gjester i Kristiansand torsdag 15. juni og 29. juni i Oslo.

– Under mottoet «Beyond 75» står vi klare til å fortsette reisen mot fortsatt verdiskapning, utvikling og global vekst, sier administrerende direktør Thomas Pettersen.

Norge siden 2008

Rejlers første etablering i Norge var i 2008. Siden har selskapet gjennom oppkjøp og organisk vekst økt til dagens 400 medarbeidere, og er nå et av Norges største ingeniørmiljøer med medarbeidere lokalisert over hele landet.

Rejlers Norge omsatte for 307 millioner kroner i 2016.

Rejlers ble grunnlagt i 1942 av ingeniøren Gunnar Rejler. Virksomheten ble etablert i Växjö, Sverige og omfattet innledningsvis oppdrag innenfor strømdistribusjon på lokalt og regionalt nivå. På 1950-tallet vokste selskapet spesielt innen industriell sektor og hadde åpnet flere kontorer  i Sør-Sverige.

På midten av 1960-tallet var Rejlers representert med 11 enheter; fra Gävle i nord til Lund i sør.

Store i Sverige

Byggeboomen i privatmarkedet beredet grunn for et nytt marked; el-installasjon i privatboliger. Rejlers var også tidlig ute i den begynnende datautviklingen.

I løpet av de neste tiårene vokste virksomheten videre. Oppdrag innen sektorer som kjernekraft, cellulose- og papirindustrien, infrastruktur for luftfart og jernbane samt et betydelig antall store, internasjonale oppdrag, var med å løfte Rejlers til et av Sveriges største konsulentselskaper.

Rejlers ble notert på den svenske børsen i 2003 og ekspanderte videre til Finland og Norge. Telekommarkedet var et nytt vekstområde og satsning innen sporbunden trafikk, industriell automatisering samt strømkraft og energi, var springbrett til ytterligere vekst.

Fakta om Rejlers

Rejlers et nordisk konsern som tilbyr tekniske konsulenttjenester til kunder innen områdene jernbane, telekom, elkraft, elektro, energi og IT.

Konsernet omsatte i 2016 for 2,3 milliarder kroner og aksjen er notert på Nasdaq Stockholm. Rejlers har 2.000 medarbeidere i Norden.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee