loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NY SJEF: Direktør marked og kommunikasjon Axel Stuen Hammer og konsernsjef Jon Valen-Sendstad.
NY SJEF: Direktør marked og kommunikasjon Axel Stuen Hammer og konsernsjef Jon Valen-Sendstad.

Her er GKs nye markedsdirektør

/ 2018-08-14 15:27:59

Axel Stuen Hammer er ansatt som ny direktør for marked og kommunikasjon i GK Norge.

– Vi har lett lenge etter rett person til å fylle stillingen, og er overbevist om at vi har funnet rett mann for jobben. Kraftig vekst, faglig bredde og teknologiske fremskritt i digitale løsninger som GK Cloud, vil kreve mye av Axel i tiden som kommer, sier konsernsjef Jon Valen-Sendstad.

Erfaren rådgiver

Axel Stuen Hammer er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU og har ti års erfaring som rådgiver hos DNV GL, Geelmuyden Kiese og Norsk Industri.

– Jeg har lenge ønsket å jobbe med GK. Byggenæringen generelt og GK spesielt er i rivende utvikling. Digital utvikling gjør verden tilgjengelig, og GK har i dag gjennomprøvde løsninger i bruk hvor du drifter hele bygget fra telefonen. Det samme gjelder kommunikasjonsfaget. Aldri før har det vært enklere å publisere et budskap, samtidig som det aldri før har vært så vanskelig å faktisk bli hørt. Vi må vinne frem på nye arenaer for å nå målgruppene våre. Jeg ønsker spesielt å bringe GK tettere på eiendomsutviklerne, og jeg tror nye digitale produkter som GK Cloud kan knytte tette bånd mellom GK og byggherrene, forklarer Hammer.

GK har lenge hatt «for et bedre miljø» som slagord, og vi kan forvente at miljøprofilen forblir en viktig del av GKs identitet.

Skal bygge grønn konkurransekraft

– GK jobber for et bedre miljø, og det gjør vi med rette. Byggenæringen merker godt hvordan den nye anskaffelsesloven pålegger offentlige oppdragsgivere å innrette anskaffelsene for en bærekraftig utvikling. Nær sagt alle i byggenæringen forsøker å fremstå som grønne og bærekraftige selskap, og kommunikasjon av bærekraft har blitt en hygienefaktor. Jeg vil bygge ytterligere grønn konkurransekraft i GK, og befeste GKs posisjon et hestehode foran konkurrentene, sier Hammer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee