loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
FORSKERSJEFEN: Britt Ann Kåstad Høiskar er ansatt som forskningsdirektør ved NILUs avdeling for by og industri. (Foto: NILU)
FORSKERSJEFEN: Britt Ann Kåstad Høiskar er ansatt som forskningsdirektør ved NILUs avdeling for by og industri. (Foto: Ingunn Trones, NILU)

Ny forskningsdirektør ved NILU

/ 2017-05-05 12:13:20

Britt Ann Kåstad Høiskar er ansatt som forskningsdirektør ved NILUs avdeling for by og industri (INBY) fra 1. juni.

Britt Ann begynte sin karriere ved NILU – Norsk institutt for luftforskning allerede som doktorgradsstipendiat i 1991. Etter fullført doktorgrad fortsatte hun som seniorforsker ved instituttet til hun i 2007 søkte seg til Norges forskningsråd, og senere til Astma- og allergiforbundet (NAAF).

I 2014 hun kom tilbake til NILU som nestleder for avdeling for by og industri.

Solid og relevant erfaring

Hun har gjennom sitt arbeid i og utenfor NILU opparbeidet bred kunnskap innen innendørs- og utendørs luftkvalitet. Britt Ann har solid og relevant erfaring som prosjektleder, og har deltatt i flere EU-prosjekter.

De siste årene har Britt Ann arbeidet med tiltaksutredninger for luftkvalitet for blant annet Oslo, Stavanger, Bergen og Drammen. Hun er også involvert i arbeidet med å vurdere effekten av Oslopakke 3 på lokal luftkvalitet i Oslo.

Doktorgrad i fysikk

Britt Ann er utdannet sivilingeniør fra NTNU, og har doktorgrad i fysikk fra Universitetet i Oslo.

Hun overtar lederstillingen i INBY etter Leonor Tarrasón som går over i en nyopprettet stilling som markedsdirektør for miljøløsninger ved NILU fra samme dato.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse