loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SKI: 6. juni åpnet Norconsult sitt nye kontor i Ski. Her er ordfører Hanne Opdan og konsernsjefPer Kristian Jacobsen. (Foto: Norconsult)
SKI: 6. juni åpnet Norconsult sitt nye kontor i Ski. Her er ordfører Hanne Opdan og konsernsjefPer Kristian Jacobsen. (Foto: Norconsult)

Sterk vekst og nye kontorer

/ 2018-06-07 10:00:49

Norconsult økte omsetningen med nesten 10 prosent i 1. kvartal. Nå utvider selskapet også  tilstedeværelsen med Ski og Drammen. 

I første kvartal i år omsatte Norconsult for 1,26 milliarder kroner, noe som tilsvarer en økning på 9,7 prosent sammenlignet med samme periode året før. Driftsresultatet utgjorde 90,4 millioner mot 92,4 millioner i samme kvartal 2017. Driftsmarginen i første kvartal utgjorde 7,2 prosent. 

– Konkurransen i markedet blir stadig tøffere, derfor er vi godt fornøyd med å kunne vise til en solid omsetningsvekst og fortsatt god resultatutvikling, sier Per Kristian Jacobsen, konsernsjef i Norconsult.

Rekrutterer til Ski

Som følge av økt pågang i Follo-området har Norconsult åpnet nytt kontor i Ski. Norconsult iverksetter samtidig en prosess for å rekruttere medarbeidere til de nye lokalene i Kirkeveien 1.

– Ski er et spennende område i vekst med et høyt aktivitetsnivå, og det har gradvis vokst frem en rekke sterke bedrifter i regionen. Vi har tidligere kun hatt et mindre pendlerkontor her, men nå utvider vi betydelig og kommer til å rekruttere en rekke nye medarbeidere som skal ha sin faste arbeidsplass her i Ski, sier direktør for Region Sør-Øst i Norconsult, Asle Gudim.

Gudim blir også ansvarlig for Ski-kontoret.

– Ski ligger sentralt i Follo og området har et folketall på størrelsen med Trondheim. Vi opplever økt pågang, og med aktivitetene vi forventer vil komme med åpningen av Follobanen i 2021, ønsker vi å være lokalt til stede for å komme tettere på kundene, sier Gudim.

Norconsult har i dag rammeavtaler med både Ås og Vestby kommuner og jobber blant annet med utviklingen av Myrvoll stasjon, et boligprosjekt hvor selskapet er engasjert av JM Norge. I tillegg gjennomfører Norconsult en rekke ulike oppdrag for NMBU på Ås.

Nytt kontor i Drammen

DRAMMEN: Henning Vellene (til venstre), Bård S. Hernes, Drammen-ordfører Tore Opdal Hansen og konsernsjef Per Kristian Jacobsen i Norconsult.DRAMMEN: Henning Vellene (til venstre), Bård S. Hernes, Drammen-ordfører Tore Opdal Hansen og konsernsjef Per Kristian Jacobsen i Norconsult. (Foto: Norconsult)

 – Vi opplever økende pågang fra kunder i Drammensområdet, og vil tilby lokal tilstedeværelse også til våre kunder her, sier Bård S. Hernes fra Norconsult.

Norconsult har i lengre tid sett på mulighetene for en etablering i Elvebyen, og nylig var det offisiell åpning av det nye kontoret i bygget i Grønland 67.

Norconsults mål med kontoretableringen er å sikre lokal tilstedeværelse og tett oppfølging av kunder i nærmiljøet.

– Vi ønsker å møte den økende etterspørselen etter våre tjenester lokalt i Drammensområdet. For å lykkes med dette er det nødvendig med lokal tilstedeværelse, sier Bård S. Hernes, konserndirektør for Norconsults hovedkontor.

Selskapet har vært involvert i flere store prosjekter i Drammen og omegn de siste årene. Innen samferdsel jobber selskapet med Inter City-utbyggingen på strekningen Drammen – Kobbervikdalen. Norconsult har flere rammeavtaler med Drammen kommune, og har blant annet avrop for flere fag innen markedsområdet vann og avløp.

Glitre Energi har også engasjert selskapet på prosjekter knyttet til vannkraft- og nettanlegg.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse