loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SYNGENDE ÅPNING: Offisiell åpning av Norconsults nyoppussede lokaler i Trondheim, med pauseunderholdning av UKA-koret Pirum.
SYNGENDE ÅPNING: Offisiell åpning av Norconsults nyoppussede lokaler i Trondheim, med pauseunderholdning av UKA-koret Pirum.

Samler 210 ansatte under samme tak

/ 2017-11-23 10:32:39

Norconsults om lag 210 rådgivere og arkitekter i Trondheim flytter nå inn under samme tak.

Nylig inviterte selskapet omlag 100 kunder til offisiell åpning av nyoppussede lokaler og aktivitetsbaserte kontorløsninger på Lerkendal.

– Vi har sett frem til denne dagen i lang tid. Trondheimskontoret til Norconsult er nå det nest største kontoret i konsernet, etter hovedkontoret i Sandvika utenfor Oslo. Kontoret i Trondheim representerer i dag et bredt tverrfaglig fagmiljø, med rundt 50 arkitekter, 40 IT-rådgivere og over 100 rådgivende ingeniører, sier direktør for kontoret i Trondheim, Øyvind Wanderås.

Miljø for samarbeid

Norconsult overtok Solem Arkitektur i 2014. Etter flere års tett og godt samarbeid flytter de nå sammen, og har pusset opp til trivelige, moderne og inspirerende kontorlokaler i aktivitetsbaserte kontorløsninger.

I lokalene finner du i dag blant annet modellverksted for arkitektene, tilpassede prosjektrom og store fellesarealer som innbyr til interaksjon mellom de ulike fagene. I forbindelse med oppussingen av lokalene ble det også plass til en klatrevegg, som gir en fin avveksling etter en arbeidsdag på kontoret.

Fullt hus under åpningen

Norconsult inviterte nylig omlag 100 kunder til offisiell kontoråpning. På programmet stod blant annet smart byutvikling, innovasjon, teknologi og nyskapning.

Norges første papirløse prosjekt, Vamma 12, ble presentert av markedssjef i Norconsult, Øyvind Engelstad, mens sivilingeniør i Norconsult, Arne Moe Lysaker presenterte hvordan selskapets rådgivere tar i bruk VR og spillteknologi i sine prosjekter.

Avdelingsleder for innovasjon i Norconsult Cecilia Jahr, presenterte hvordan selskapet jobber med innovasjonsprosesser i praksis.

Norconsult hadde i tillegg invitert forfatter og urbanist Erling Fossen og eiendomsinvestor Arthur Buchardt til å presentere sine tanker om byutvikling og fremtidens byer.

Også UKE-koret Pirum, som i sin tid sprang ut fra Trondheims Studentersangforening (TSS) opptrådte under arrangementet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee