loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
INN I NORCONSULT: Trygg Konradsen (til venstre), kontorleder for Norconsults kontor i Tønsberg og Ånund Skomedal, daglig leder og eier av Akustikk-Konsult.
INN I NORCONSULT: Trygg Konradsen (til venstre), kontorleder for Norconsults kontor i Tønsberg og Ånund Skomedal, daglig leder og eier av Akustikk-Konsult.

Norconsult kjøper Akustikk-Konsult

/ 2017-11-08 10:23:43

Norconsult kjøper rådgivningsselskapet Akustikk-Konsult AS, og styrker sin kompetanse innen akustisk rådgivning.

Akustikk-Konsult har tidligere hatt kontor i Sandefjord, og blir nå en del av Tønsbergkontoret til Norconsult.

Lydteknikk og -målinger

Akustikk-Konsult er et rådgivende ingeniørfirma med spesialisering innen lydteknisk prosjektering og lydmålinger. Firmaet har lang erfaring innen akustikkfaget, og har sentral godkjenning for ansvarsrett i høyeste tiltaksklasse.

Ånund Skomedal er daglig leder og eier i Akustikk-Konsult.

Han fortsetter i sin stilling når selskapet fra 1. november viderefører sin virksomhet som en integrert del av Norconsult, fra Norconsults kontor i Tønsberg.

Lønnsomt

– Vi ser frem til å få Ånund Skomedal med på laget i Tønsberg, hvor vi har fire akustikere fra før. Han tilfører selskapet en kompetanse innen akustikk som vil styrke det tjenestetilbudet vi tilbyr våre kunder. Samtidig ønsker vi å styrke oss innen fagene geoteknikk og plan, slik at vi står enda bedre rustet for å utføre de spennende oppdragene som kommer med kortreist kompetanse, sier Trygg Konradsen, kontorleder for Tønsberg-kontoret.

Gjennom de siste 15 årene har Akustikk-Konsult vært i vekst, og arbeidsmengden har økt hvert år.

Selskapet omsatte for 3,2 millioner kroner i 2016 og fikk et driftsoverskudd på 2,1 millioner kroner. Lønnsomheten er altså meget høy.

– Jeg ser frem til å bli en del av et større rådgivningsfirma, som har solid økonomisk ryggrad og gode faglige ressurser innenfor akustisk rådgivning. Med felles forankring i Vestfold vil vi sammen med Norconsult øke kompetansenivået og kapasiteten vesentlig, sier Skomedal.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse