loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
STORT PROSJEKT: Ferjefri E39 fra Kristiansand til Trondheim er kostnadsberegnet til 340 milliarder kroner. (Illustrasjon: Statens vegvesen)
STORT PROSJEKT: Ferjefri E39 fra Kristiansand til Trondheim er kostnadsberegnet til 340 milliarder kroner. (Illustrasjon: Statens vegvesen)

Nesten rent bord for Multiconsult

/ 2017-06-18 17:04:07

Statens vegvesen har tildelt Multiconsult fem av seks rammeavtaler på gigantprosjektet ferjefri E39.

Multiconsult skal levere konsulenttjenester innen risikoanalyser, RAMS (Reliability, Availability, Maintainability and Safety) , sikringsanalyser, ROS-analyser (risiko og sårbarhet),og CDF, brann- og eksplosjonsberegninger til ferjefri E39.

Gigantprosjektet til 340 milliarder kroner ligger inne som en del til Nasjonal Transportplan 2018-2029, og vil ventelig ta minst 20 år å ferdigstille.

Stolt markedssjef

– Dette er viktige avtaler for å kunne levere tjenester til en av våre største kunder. Vi er derfor svært stolte av at vi har nådd fram i skarp konkurranse med mange konkurrenter, sier Tor Arne Melhus, markedssjef for Samferdsel i Multiconsult.

Prosjektet går ut på å gjøre strekningen fra Kristiansand til Trondheim ferjefri. Det tar i dag 21 timer å kjøre denne strekningen. Uten de syv fergesambandene på strekningen, og med bedre veier mellom fjordkryssingene, kan man nesten halvere reisetiden til 11 timer.

Avtalen om rammeavtalene ble vunnet i konkurranse mellom alle de store rådgivningselskapene i Norge, hvorav hele 18 tilbud kom inn.

Befester kompetansen

Multiconsult fikk tildelt rammeavtale på delkontraktene «Risikoanalyser», «RAMS», «Sikringsanalyser», «ROS-analyser», samt «CFD, brann- og eksplosjonsberegninger».

– I begrunnelsen kommer det frem at vi scoret høyt på riktig og spisset teamsammensetning, som vil medføre en svært god forventet leveransekvalitet.  Gjennom disse rammeavtalene vil Multiconsult kunne bidra til å utarbeide gode og effektive løsninger som sikrer solid utforming av ferjefri E39. Kontraktene bekrefter vår sterke kompetanse og kapasitet innen transport og infrastruktursektoren, et viktig område for Multiconsult, sier Melhus.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee