loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse

Nå får du Rørhåndboka hos Brødrene Dahl

Jan Erik Røine / 2015-08-20 10:32:23

Norges største VVS-grossist utvider sortimentet av kunnskapsprodukter for rørleggere.

– Vi får ofte spørsmål fra rørleggere som handler hos oss. Det kan være alt fra ting de kanskje burde vite svaret på selv, til ting de har glemt eller ikke har jobbet med på en stund. Det viser at kunnskap er viktig, og Rørhåndboka er et godt verktøy og et bra oppslagsverk for rørleggeren. Og at det er behov for boka er det ingen tvil om, sier Ove Røn, avdelingsleder hos Brødrene Dahl på Bryn i Oslo.

Allerede utsolgt flere steder

De første bøkene ble for noen uker siden sendt fra Brødrene Dahls hovedlager på Langhus og ut til BDs servicesentre. Og bøkene er ettertraktet.

– Flere steder har allerede solgt ut det de har fått inn, men det fylles opp igjen. Skulle man derimot ikke finne boka i butikkene, er det bare å ta kontakt med butikkpersonalet, opplyser Røn.

Fagdirektør David Zijdemans i Skarland Press, som utgir Rørhåndboka på vegne av Rørentreprenørene Norge, er glad for at Rørhåndboka er kommet i salg hos Brødrene Dahl.

– For oss betyr det mye at Brødrene Dahl har funnet plass til Rørhåndboka i butikkhyllene. Brødrene Dahl er den grossisten i landet som satser hardest på kunnskap, og vi er både glade og takknemlig for at de nå har tatt Rørhåndboka inn i sitt stadig voksende sortiment, sier han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee