loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse

Multiconsult-vekst og høy etterspørsel etter rådgivende ingeniører

Jan Erik Røine / 2015-08-20 08:06:54

Dette blir trukket frem som en av forklaringene på hvorfor Multiconsult hadde en lønnsom og stabil vekst i 2014.

– Vi er svært godt fornøyd med resultatet i 2014. Høy etterspørsel etter rådgivende ingeniører, spesielt innen forretningsområdene energi og samferdsel, gjør at Multiconsult vokser organisk ved ansettelser og oppkjøp av andre virksomheter, sier administrerende direktør Christian Nørgaard Madsen.

Multiconsult oppnådde en omsetning på 2 265,6 millioner kroner i 2014, tilsvarende en vekst på 10,9 prosent sammenlignet med året før, opplyser selskapet på egen hjemmeside.

Driftsresultat før avskrivninger ble 246,5 millioner kroner i 2014. Årets resultat etter skatt endte på 166,7 millioner kroner.

Her er noen av oppdragene

Multiconsult opplevde en økende oppdragsmengde i fjor. Her er noen av de største oppdragene som Multiconsult har vært involvert i:

Nyhamna Expansion (Kværner, onshore terminal), Campus Ås (Statsbygg), Kampflybase (Forsvarsbygg), Follobanen (Jernbaneverket), Kulturbyggene i Bjørvika, Mount Coffee (Vannkraft i Liberia) og Hebron (Kværner, Offshore Canada).

Multiconsult er et komplett multifaglig rådgivnings- og prosjekteringsselskap. For å posisjonere selskapet for videre vekst ble det i løpet av fjoråret gjennomført flere strategiske tiltak.

«Den internasjonale satsingen ble styrket i 2014 gjennom oppkjøpet av det polske datterselskapet til Atkins, som fikk navnet Multiconsult Polska og ble innlemmet i konsernet fra september måned. Selskapet drives fra Polen og har et fagmiljø bestående av rådgivere med spesiell kompetanse innen markedsområdene samferdsel, miljø og naturressurser og olje og gass,» skriver Multiconsult.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse