loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
TILTRER 1. JUNI: Mads Mysen (51) blir ny fagdirektør for ventilasjon i GK Inneklima.
TILTRER 1. JUNI: Mads Mysen (51) blir ny fagdirektør for ventilasjon i GK Inneklima.

Mads Mysen ny fagdirektør i GK

/ 2018-03-02 09:20:01

Sjefforsker Mads Mysen (51) ved Sintef Byggforsk blir ny fagdirektør for ventilasjon i GK Inneklima. Han starter 1. juni.

Mads Mysen er utdannet sivilingeniør innen VVS ved NTNU, han har doktorgrad i ventilasjonssystemenes betydning for inneklima og energibruk i skoler fra samme sted, og er professor II innen ventilasjonsteknikk ved OsloMet.

Solid erfaring

Han har solid erfaring som forsker, rådgiver og leder, og har ledet en lang rekke større forskningsprosjekter de seneste årene, både nasjonalt og internasjonalt.

Han går til GK fra stillingen som sjefforsker ved Sintef Byggforsk.

– Vi gleder oss til å få Mads med på laget i utviklingen av nye og innovative ventilasjonsløsninger, energikonsepter og prosjekter, han vil bidra til å løfte oss som selskap. Vi skal være landets ledende og mest innovative tekniske entreprenør og servicepartner innen energieffektive inneklimaløsninger, sier administrerende direktør Kim Robert Lisø i GK Inneklima.

Store teknologiske muligheter

GK Inneklima AS er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen ventilasjon, byggautomasjon, energi og kulde.

Selskapet har hatt betydelig vekst de siste årene og har i dag mer enn 1.150 ansatte fordelt på seks regioner og 32 kontorsteder.

Selskapet omsetter for 3 milliarder kroner årlig og er den største enheten i GK Gruppen, som også omfatter selskaper som GK Sikkerhet, GK Elektro, GK Rør og GKs datterselskaper i Danmark og Sverige.

– Jeg gleder meg til å prege utviklingen av GK Inneklima i en tid med store teknologiske muligheter for bedre løsninger for brukere og samfunn, sier Mads Mysen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskode


annonse
annonse